Hyppää sisältöön

Linna Golf teki tarjouksen, josta Kalle-nimisten on vaikea kieltäytyä

Kalle Samooja teki palvelukselle kaikille Kalle-nimisille henkilöille. KUVAT: LASSI PEKKA TILANDER JA GETTY IMAGES

Hämeenlinnassa sijaitseva Linna Golf tarjoaa tämän viikon keskiviikkona ja torstaina green feen Kalle Samoojan etunimikaimoille kympillä.

Jos nimesi on Kalle ja pelaat golfia, kannattaa tällä viikolla ottaa suunta kohti Hämeenlinna ja Linna Golfia.

Monta kertaa Suomen ykköskentäksi valittu Linna Golf tarjoaa nimittäin kaikille Kalle-nimisille henkilöille green feen 10 euron hintaan. Näin Linna Golf haluaa kunnioittaa eilen uransa ensimmäisen pääkiertuevoiton ottaneen Kalle Samoojan upeaa saavutusta.

”Itse voittajalle talo tarjoaa kierroksen ja kakkukahvit, mikäli mestari saadaan paikalle”, Linna Golfin Facebook-päivityksellä lukee.

Linna Golfissa ei olla ensimmäistä kertaa pappia kyydissä. Aiempina vuosina vastaavissa tilanteissa se on hellinyt alennuksin Mikko-nimisiä. Mikko Ilonen voitti urallaan viisi European Tour -voittoa, Mikko Korhosella voittoja on kaksi.

”Nyt on Kallen vuoro”, European Tour Destinations -ketjuun kuuluva Linna Golf hehkuttaa nettisivuillaan.

Edellinen suomalainen ET-voittaja oli Sami Välimäki, mutta Sami-nimisten henkilöiden epäonneksi tämä nappasi voittonsa helmikuussa 2020, jolloin kenttä oli talven takia tietysti kiinni.

Lähes 400 golfaavaa Kallea

Golfliiton keskusrekisteristä löytyy tällä päivämäärällä 374 Kalle-nimistä ihmistä, joilla on eBirdie aktiivisena.

Linna Golfin asiakkuuspäällikkö Karri Koivun mukaan Kallen pitää olla pelaajan kutsumanimi, mutta kuitenkin riittää, jos Kalle on osana yhdistelmänimeä.

”Lenni-Kallet ja kumppanit ovat tervetulleita”, hän naurahtaa.

Koivu myös uskaltaa hehkuttaa, että kenttä alkaa olla jo erittäin hyvässä kunnossa. Jo siitä syystä Kalle-nimisten kannattaa ehdottomasti hyödyntää tarjous mennä pelaamaan huippukentälle – ja miksei muidenkin, vaikka alennusta ei tulekaan.

”Kenttä on ollut kauniissa ja vehreässä kunnossa 25.5. asti, jolloin kaikki viheriöt avattiin. Sen jälkeen eteenpäin on menty harppauksin”, Koivu lupaa.

”Täällä ovat tasalaatuiset, mutta edelleen aavistuksen hitaat viheriöt, mutta niillä on ehdottomasti ilo pelata.”

Etsi luettavaa