Hyppää sisältöön

Ruotsalaistähti pääsee taas USA:n kentille – pukeutuu Marimekkoon

Linn Grant hakee Ranskan kisasta vauhtia seuraavien viikkojen kisoihin, jotka hän pelaa USA:ssa KUVA: LET

Rokotetodistusta ei Yhdysvalloissa enää vaadita, joten huippugolfari Linn Grant pääsee pelaamaan myös rapakon toisella puolella. Kisoissa hän pukeutuu todennäköisesti Marimekon kuoseihin.

Linn Grant ei ole ottanut rokotetta koronavirusta vastaan, minkä takia hänen matkustamisensa USA:n kisoihin on viranomaisten taholta evätty. Rokotetodistusta ei toukokuun 12. päivän jälkeen enää vaadita, joten Grant pääsee mukaan jo LPGA:n alkukesästä pidettäviin kilpailuihin.

Grant siirtyi loistavan amatööriuran jälkeen ammatilaiseksi loppukesästä 2021, sijoittui kaksi kertaa toiseksi LET:lla, voitti haastajakiertueen kisan ja sai karsinnoista paikan LPGA:lle.

Kaudella 2022 hän ei kuitenkaan USA:han matkustanut puuttuvan rokotetodistuksen vuoksi. Tulostehtailu LET:lla oli sitäkin vakuuttavampaa, voittoja hän kuittasi peräti neljä.

Maailmanlaajuista huomiota Grant sai voitettuaan LET:n ja DP World Tourin yhteiskisassa Ruotsissa lähimmät uhkaajansa, Henrik Stensonin ja Marc Warrenin yhdeksän lyönnin erolla.

Viidestä majorista hän pääsi pelaamaan Euroopan kisat. Evian Championshipissa sijoitus oli kahdeksas, Women´s Openissa 19:s.

Grant on pitäytynyt periaatteellisista syistä ottamasta rokotetta myöskään kuluvan kauden aikana jääden odottamaan matkustusrajoituksen poistumista.

USA:n viranomaiset ilmoittivavat huhti-toukokuun vaihteessa, että 12. toukokuuta alkaen maahan matkustavilta ei rokotetta edellytetä.

Marimekko saa säihkyvän lähettilään golfkentille

Linn Grantilla on sopimus asustuksestaan Adidaksen kanssa.

Adidas ja Marimekko puolestaan ovat tehneet yhteistyötä tenniksessä. Näyttäviä molempien brändien tunnuksilla varustettuja mekkoja on käyttänyt pelatessaan muun muassa maailmanlistan kärkikymmenikössä pitkään ollut Maria Sakkari.

Yhteistyö ulottuu jatkossa myös golfiiin

Linn Grant julkaisi huhtikuun lopulla Instagram-tilillään päivityksen, jossa hänen päällään oli Adidas & Marimekko -golfasusteita.
Hyvin todennäköistä on, että jo seuraavissa kilpailuissaan Grant tulee uuden malliston tuotteita käyttämään.

Linn Grantin päivityksen ja kuvat Marimekon asusteissa löydät täältä

Maailmanlistalla Grant on ruotsalaisista korkeimmalla (27.) siitäkin huolimatta että kuudesta viimeisestä majorista hän on päässyt matkustuskieltonsa johdosta pelaamaan vain kaksi.

Syksyn Solheim Cupiin ruotsalaistähdellä on käytännössä jo varma paikka. Medianäkyyttä hän tulee saamaan runsaasti naisten kisojen lisäksi etenkin puolustaessaan Tukholmassa (8.-11.6.) Ulllna Golf & Country Clubilla Volvo Car Scandinavian Mixed -kilpailun voittoaan.

Etsi luettavaa