Hyppää sisältöön

Lindellin temppuvideot ja Pulkkasen fiilikset Challenge Tourin SOME:n kärjessä

Pulkkasen tavoite on ranking-voitto

Challenge Tourin ranking-johdosta kauden finaalikisaan rankingin kärjestä lähtenyt Tapio Pulkkanen pääsi Challenge Tourin lyhyeen videoesittelyyn. Oliver Lindell sen sijaan huomioitiin Omanin kisan alla kenties kiertueen parhaana Instagramin käyttäjänä.

Tapio Pulkkasen tie kohti RoadToOmanin voittoa alkoi alkukaudesta saaduilla villeillä korteilla. Tiesittekö, että Tapsa oli asettanut tavoitteekseen Challenge Tourin kortin säilyttämisen? Tavoite ylittyi nopeasti vaihtuen paikkaan European Tourilla ja lopulta ranking -voiton varmistamiseen.

Pulkkanen on viimeisten viikkojen aikana saanut tehdä enemmänkin promohommia. Kysymykseen hatusta hän on saanut vastata useita kertoja.

”On ollut aika paljon hässäkkää treenipäivinä. Kuuluu asiaan, täytyy vaan osata tehdä treenihommat hyvällä fokuksella. Hatusta kysytään usein joo. On siellä joukossa hyviä kysymyksiä paljon kuitenkin joukossa.” 

Oliver Lindell on nuoresta iästään huolimatta esiintynyt ennakkoluulottomasti kiertueella. Lindell on tullut tunnetuksi loistavista Instagram -videoista, joita myös GoGolfin sivuilla ollaan nähty tiuhaan tahtiin.

Molemmat videot löytyvät myös Challenge Tourin omilta sosiaalisen median kanavilta. Toivottavasti myös Omanin kisan tulosluettelon kärki on yhtä sinivalkoinen kuin CT:n SOME.

 

 

Etsi luettavaa