Hyppää sisältöön

Lindellin loisto-otteet jatkuivat European Tourin karsinnoissa

Oliver Lindell pelaa hyvää kilpailua.

Oliver Lindell lähtee toiselta sijalta European Tourin karsintojen toisen vaiheen kilpailun päätöspäivään.

Oliver Lindell voi jo hieman hengähtää, vaikka European Tourin karsintojen toisen vaiheen kilpailua on vielä kierros jäljellä.

Kolmen kierroksen jälkeen nuori porvoolainen on toisena tuloksella -14, kun parisenkymmentä parasta pelaajaa pääsee viikon päästä käynnistyvään karsintafinaaliin.

Marginaalia Lindellillä on jo noin kahdeksan lyöntiä, sillä 18. sijaa jakavat pelaajat ovat tuloksessa -6. Lindellin edellä Alenda Golfissa on ainoastaan Joseph Dean.

Valitettavasti Lindell on kuitenkin ainoa suomalainen, joka näyttäisi olevan menossa karsintafinaaliin. Hänen lisäkseen ainoastaan Roope Kakolla on sauma nousta omassa kisassaan 20 parhaan joukkoon. 

Kakko on pelannut tasaisen kisan -2 (70-71-70) ja 20. joukkoon nouseminen on espoolaisen ulottuvissa, sillä matkaa siihen on kolme lyöntiä. Kakon pitäisi pelata selvästi alle 70 lyönnin kierros huomenna Las Colinaksen kentällä.

Peter Erofejeff (47.), Antti Ahokas (63.) ja Jani Hietanen (69.) ovat kolme muuta karsintojen toiseen vaiheeseen selvinnyttä suomalaista.

European Tourin karsintafinaali käynnistyy ensi lauantaina Luminen kentillä. Kisassa pelataan kuusi kierrosta ja 30 parasta sekä samassa tuloksessa olevat saavat paikan European Tourille kaudelle 2019.

Lindellille pääsy karsintafinaaliin ja siellä neljän kierroksen jälkeisen cutin selvittäminen olisi tärkeää, sillä hänellä ei ole kunnon kategoriaa myöskään Challenge Tourille. Sama pätee myös muihin suomalaisiin.

Etsi luettavaa