Hyppää sisältöön

Lindellin käteen jäi tyhjä arpa: Otti kunnolla turpaan viimeisellä kierroksella

Oliver Lindell tähdittää Kurk Golf Mastersia maanantaina

Oliver Lindellin mahdollisuus sunnuntaina hupeni hetki hetkeltä voiton osalta. Lopussa panoksena oli top-10 sijoituksen varmistamisen myötä paikka seuraavaan kisaan, mutta sekin jäi yhden lyönnin ja sijan päähän.

Välillä täytyy ottaa kunnolla ”turpaan”, jotta voi nousta huipulle. Oliver Lindell joutui tälläkin kertaa kokemaan tappion karvaan kalkin Challenge Tourin kisassa Sveitsissä. Suuri mahdollisuus jaetulta johtopaikalta lähdettäessä jäi tälläkin kertaa käyttämättä. 

Lindell aloitti viimeisen kierroksen stedysti tehden kolmen parin jälkeen birdien kentän ensimmäisellä par-vitosella. Tässä vaiheessa hän oli lyönnin kärjestä, sillä edessä menevissä ryhmissä oli todella aktiiviset birdie-talkoot. 

Kaksi bogia birdien perään pudottivat Lindellin selkeäksi haastajaksi kolmen lyönnin päähän kärjestä. Birdiehanat eivät auenneet samalla tavalla kuin aiempina päivinä, mutta bogit löysivät tiensä korttiin. Loppukierrokseen merkattiin kaksi birdietä ja kolme bogia. 

Viimeisellä reiällä tullut bogi oli todella katkera. Se tiputti Oliverin jaetulta 10-sijalta 11:nneksi. Kun kymmenen parasta saa paikan ensi viikon kisaan, jäi Lindell tästä siis yhden lyönnin ja yhden sijan – niukimman mahdollisen eron. 

Toki 11:s sija oli jälleen vahva suoritus ja osoitus siitä, että peli on mahtavassa kunnossa. Se toi tärkeitä euroja CT:n rahalistalle, jossa Lindell oli ennen kisaa sijalla 46. Nousua lienee luvassa kymmenkunta sijaa, palkintorahaa tulee noin 3600 euroa. 

Ensi viikon Ranskan kisaan Lindellilla ei ole kutsua. Ainoa suomalainen ensi viikon kisassa on Antti Ahokas, joka on rankingin sijalla 16 ennen kuin pisteet Sveitsistä on laskettu. 

Kisan voittoon pelasi kokenut portugalilainen Ricardo Santos tuloksella -16. Kakkossijan jakoivat Moritz Lampert ja Richard Bland lyönnin päässä. 

Etsi luettavaa