Hyppää sisältöön

Lindellin eeppinen epäonni jatkuu – vain 87 euroa erotti porvoolaisen pelipaikasta Belgiassa: ”Onhan tämä jo vähän koomista”

Oliver Lindell jäi vajaan 90 euron päähän kisapaikasta Belgiassa.

Päästäkseen pelaamaan Belgian-kisan Oliver Lindellille olisi riittänyt lyönti parempi tulos missä tahansa kisassa, jossa hän on tällä kaudella päässyt jatkoon.

Kirjoitimme muutama viikko sitten, kuinka Oliver Lindellillä on ollut epäonnea päästä pelaamaan Challenge Tourilla kilpailuja. Heikolla kategorialla ja villien korttien avulla CT-turnauksia kiertävä Lindell on jäänyt tällä kaudella ensimmäisenä pois useasta kilpailusta.

Challenge Tourilla edeltävän kilpailun kymmenen parasta pelaajaa saa pelipaikan aina seuraavassa kilpailussa, ja Lindell on jäänyt kymmenen parhaan joukosta peräti kolme kertaa vain lyönnillä.

Lisäksi hänen sijoituttua heinäkuussa Itävallassa neljänneksi, ei siitäkään hellinnyt ylimääräistä kisamahdollisuutta, sillä seuraavalla viikolla oli vuorossa Suomen-kisa, eikä kotikilpailun kutsua ei voi siirtää toiseen kilpailuun.

Nyt Oliver Lindellin epäonni pelimahdollisuuksien suhteen sai jatkoa. Challenge Tourilla on nimittäin kategoria 3c, jossa kisaan otetaaan mukaan aina rahalistan kolme parasta pelaajaa, joilla ei muuten ole osallistumistumisoikeutta kilpailuun ja jotka ovat 45 parhaan joukossa.

Lindell on Challenge Tourin rankingissa 46:ntena vain 87 euron päässä 45. sijasta. Sitä pitää hallussaan Roope Kakko, joka meni juuri ja juuri Lindellin edelle kyseisessä kategoriassa.

”Ei sille paljon mitään voi, vähän huono tsägä käynyt, mutta Ranskaan pääsen mukaan. Se on sitten vika kutsu”, Oliver sanoi maanantaina aamulla.

Ranskassa pelataan puolentoista viikon päästä. Maanantaina Lindelliä epäonni vähän jo nauratti.

”Onhan tämä jo vähän koomista. On erilaisia mahdollisuuksia päästä kisoihin, mutta jään aina ekana ulos”, Lindell harmitteli.

Lindell ei kuullut asiasta ensimmäisenä GoGolfilta, vaan asian otti puheeksi jo viime viikolla Roope Kakko.

”Roope puhui siitä jo perjantaina. Sanoi, että olisi kannattanut tienata 80 euroa enemmän.”

Suhteellisesti ottaen puhutaan aika pienestä summasta, sillä Lindellin tienestit tähän mennessä ovat  21 636 euroa ja Kakon 21 723 euroa.

Teoriassa Lindellille olisi riittänyt lyönti parempi ihan missä tahansa kisassa, jossa hän on tällä kaudella päässyt jatkoon. Kaudella 2019 Lindell on pelannut kymmenen kisaan, joista viikonlopun kierroksille hän on selvinnyt kahdeksan kertaa.

Challenge Tourin rahalista
 

Etsi luettavaa