Hyppää sisältöön

Lindellillä lupaava alku British Challenge -kisassa

Oliver Lindell ei ole tällä kaudella vielä onnistunut murtautumaan kärkikymmenikköön. KUVA: GETTY IMAGES

Oliver Lindell mahtui oman kierroksensa jälkeen viiden parhaan joukkoon.

Ammattilaispelaaja Oliver Lindell alkukausi Challenge Tourilla on sujunut tahmeasti. Porvoolainen ei ole onnistunut murtautumaan yhdessäkään kilpailussa kymmenen parhaan joukkoon. Paras sijoitus on ollut jaettu 17:s ja rankingissa hän on vasta sijalla 111.

Tällä viikolla tilanne voi muuttua, sillä 24-vuotias aloitti Cornwallissa pelattavan kisan sangen mainiosti. Lindell jakaa British Challenge -kisassa tässä vaiheessa viidettä sijaa. Avauskierros on tosin iltapäivän lähtijöiden osalta vielä pahasti kesken, ja Lindellin sijoitus tulee tuosta todennäköisesti jonkin verran putoamaan.

Lindell pelasi avauskierroksen tulokseen 69 (-3) tehtyään yhdeksän parin kylkeen kuusi birdieä ja kolme bogia. Harmittavasti bogeista viimeinen tuli 17. reiälle.

Johdossa on Saksan Marc Hammer, jolle riitti 66 (-6) lyöntiä. Toisena olevan Italian Matteo Manasseron tulos oli 67 (-5). 30-vuotiaalla Manasserolla on tältä kaudelta jo kaksi voittoa. Kolmas ykköstila toisi hänelle välittömän nousun DP World Tourille, jonka edeltäjältä European Tourilta hänellä on entuudestaan neljä voittoa.

Kilpailun kolme muutakin suomalaiset olivat aamupäivällä pelivuorossa. Heistä toiseksi parhaiten St. Mellion Estaten selvitti Alex Hietala, jonka tulos oli 71 (-1). Se riittää tässä vaiheessa jaettuun 22. sijaan.

Matias Honkala on kaksi lyöntiä heikommalla suorituksella (73) jaetulla 61. sijalla. Eemil Alajärvi pelasi tuloksen 76 (+4) ja on kaukana kärjestä.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa