Lindell voitti Ecco Tourin ja lähti ”kotiin laittamaan tuotteen kuntoon”

Oliver Lindell voitti Ecco Tourin rankingin.

Oliver Lindell voitti Tanskan Ecco Tourin rankingin. Ensi viikolla hän jatkaa taistelua koko Nordic Leaguen voitosta.

Oliver Lindell sijoittui tänään kymmenenneksi Tanskan Himmerlandissa pelatussa Ecco Tourin päätöskisassa. Sijoitus riitti tuomaan Tanskan Ecco Tourin rankingin voiton. Lindell jatkaa myös Nordic Leaguen kärjessä ennen ensi viikolla pelattavaa kauden päätöskilpailua.

Lindellillä on 600 pisteen kaula ennen Tanskan Mark Flindt Haastrupia, joka sijoittui tänään Himmerlandissa kuudenneksi. Tänään Lindell pelasi pariin eli 73.

”Lyönnissäni oli tänään jostakin syystä suuria ongelmia koko kilpailun ajan, joten tulokseen voi olla tyytyväinen”, kertoi Oliver vaikeasta kierroksestaan tiedotteessaan.

Ennen ensi viikolla pelattavaa finaalikisaa Lindellillä on tovi aikaa harjoitella koti-Suomessa.

”Hyvä päästä nyt kotiin valmentajan luo treenaamaan ja laittamaan tuote kuntoon. Viimeisenä päivänä oli paljon epäonnistuneita rautalyöntejä sekä avauksia tiiltä. Puttaaminen oli todella hyvää lukuunottamatta kolmen putin väylää numero 14. Tästä hyvä lähteä ensi viikolla kiertueen viimeiseen kilpailuun Ruotsiin”, Lindell summasi.

Muista jatkoonpäässeistä suomalaisista Niklas Dahlgren oli 18. ja Mikael Salminen 22:s.