Hyppää sisältöön

Lindell upeasti kärkikymmenikössä – myös Pulkkasen peli kulkee

Oliver Lindell sai draivin kuntoon

Oliver Lindell ei kauden puoliväliin mennessä ole onnistunut lunastamaan odotuksia Challenge Tourilla. Prahassa kahden kierroksen jälkeen näyttää todella hyvältä.

Tapio Pulkkanen on ollut suomalaisten ykkösnimi Challenge Tourilla tällä kaudella. Pulkkanen pitää hallussaan rahalistan kolmatta sijaa ja pelaa Tshekissä hyvää turnausta. Hän on kahden kierroksen jälkeen tuloksessa -7 (69-68), mikä riittää sijaan 24.

Prahassa kahden kierroksen jälkeen Pulkkanen ei kuitenkaan ole suomalaisista korkeimmalla, sillä 18-vuotias porvoolainen Oliver Lindell pelaa mainiota kisaa. Hän on kahden kierroksen jälkeen yhteistuloksessa -9 ja upeasti sijalla seitsemän.

Lindell on rahalistalla sijalla 90, kun tavoitteena on 45 sija, millä hän varmistaisi paikan kiertueella myös ensi kaudella. Prahassa hänellä on mahdollisuus nousta harppauksin rankingissa. 


”Pallo starttaa oikeaan linjaan ja tulee halutulla kierteellä takaisin”

– Oliver Lindell


Lindell pelasi tänään 67 lyönnin kierroksen eli lyönnin eilistä paremmin. Lindell teki seitsemän birdietä ja kaksi paria.

”Rautapeli parani huomattavasti eilisestä. Griinit olivat iltapäivällä aika epätasaiset, joten lyhyissä puteissa riitti tänään jännitettävää”, Lindell kommentoi kierrostaan.

Hyvä vire kisaan löytyi Suomesta, sillä Lindell harjoitteli lyhyen kisatauon aikana kotimaisemissa.

”Saimme draivin kuntoon. Pallo starttaa oikeaan linjaan ja tulee halutulla kierteellä takaisin. Myös puttaaminen on ollut todella hyvää”, Lindell kommentoi.

Myös Pulkkasen putti kulkee

Tapio Pulkkanen on pelannut 54 reikää ilman bogia.

Pulkkasen putit eivät löytäneet reikää Foshan Openin avauskierroksella

Getty Images

Pulkkanen pelasi tänään torstaita tasaisemman kierroksen. Hän iski yhden eaglen, onnistui tekemään kolme birdietä ja sortui vain yhteen bogiin, kun avauspäivänä Pulkkanen teki muun muassa yhden triplan.

”Tuulessa taistelin tiukat väylät hyvin ja helpoilla tein pöröjä. Peli tuntuu kaikenkaikkiaan vahvalta. Lähestymislyönnit tarkemmiksi niin hyvä tulee. Putti tuntuu hyvältä”, Pulkkanen viestitti kisapaikalta.

Kisan kolme muuta suomalaista putosi jatkosta. Jaakko Mäkitalo teki harmittavasti tuplabogin 17. reiälle, mikä koitui hänen kohtalokseen. Mäkitalolla oli lyönti liikaa jatkopaikan selvittämiseen, joka Prahassa oli -3. Kristian Kulokorpi (+7) ja Henri Lipsanen (+8) jäivät kauaksi cut-rajasta.

 

 

Etsi luettavaa