Hyppää sisältöön

Lindell teki kaksi eaglea: Surkea loppu söi miestä

Oliver Lindell aikoo suoristaa driven harjoituspäivinä

Oliver Lindell avasi tärkeän Foshan Openin tulisesti. Kaikki oli hallussa ennen takaysiä, jossa alkoi tapahtumaan tuloksen kannalta huonoja asioita.

Oliver Lindell (+1) oli loistavasti hereillä heti alkuväylistä lähtien 500 000 dollarin Foshan Openissa. Porvoolainen löi kaksi kuumaa lähestymistä heti alkuun. Kakkosella korttiin merkattiin helppo birdie. Kolmannella reiällä Lindell löi rauta-kasinsa 170 metristä kaksi metriä ennen reikää alas, josta se pomppi kupin pohjalle! Ensimmäiset kolme reikää kolme alle oli juuri se alku mitä mies tavoitteli.

”Kakkosella jäi par-kolmosen avaus vajaa puolimetriä linjassa lyhyeksi. Kolmosen rauta-kasi oli hyvää jatkoa ja sillä kertaa meni perille!”, Lindell kertaa.

Takaysin alku pudotti Oliverin kuitenkin kovaa ja korkealta. Etuysin kolme alle vaihtui takaysin jälkeiseen +1 tulokseen.

”Etuysillä peli oli täysin hallussa. Sitten löin pari lähestymistä väärälle puolelle ja 12 avauksen metsään. Kolmen bogin sarjahan siitä tuli. Onneksi sain heti perään 13:nnella parikymmentämetrisen eaglen sisään.”

Kaksi alle olisi ollut hyvä tulos, mutta viimeiset kaksi väylää pilasivat päivän. Lindell uitti pallonsa niin 17 lähestymisessä kuin 18 avauksessa.

”Kyllä se vähän kiristää lopettaa noin huonosti. En saanut putteja mistään sisään paitsi 13 pitkän. Ehkä oli vähän linjojen lukemisen kanssa ongelmia. Tiedän kuitenkin, että peli on ihan hallussa, joten uuteen nousuun vaan huomenna.”

Lindell jakaa kisassa sijaa 68 kun avauskierros on vielä kesken. Cut-raja on yhden lyönnin päässä. Perjantaina ei tarvita ihmeitä jatkoonpääsyyn, mutta vesipalloihin ei ole montaa kertaa varaa. Jatkoonpääsy käytännössä varmistaisi paikan Omanin finaalikisaan.

Tapio Pulkkanen on tätä kirjoittaessa pelannut 14 väylää ja on kierrostaan tuloksessa par. Kärjessä etenevät Chase Koepka ja Paul Howard tuloksella -5.

Etsi luettavaa