Hyppää sisältöön

Lindell takoo punaista Omanissa: Voittotaistelu on tosiasia!

Oliver Lindell pelaa jännittävää karsintafinaalia.

Oliver Lindell on tosissaan taistelemassa Omanissa Challenge Tourin finaalin voitosta. 19-vuotias on aloittanut toisen kierroksen äärimmäisen tehokkaasti.

Oliver Lindell tarvitsee Challenge Tourin finaalista vähintään kakkossijan tehdäkseen nousun kiertueen rahalistan 15 parhaan joukkoon ja European Tourille. Armeijasta kovuutta finaaliin hakenut Lindell aloitti kisan pelaamalla avauskierroksen 69 (-3).

Toinen kierros on käynnistynyt myös upeasti. Porvoolainen on takonut ensimmäiseen seitsemään reikään jo neljä birdietä. Ainoa kauneusvirhe on väylän kolme bogi par-viisi -väylällä. Lindell sisuuntui kuitenkin bogista tehden birdiet väylillä 4,5 ja 7. Lindell on 25 reiän jälkeen kilpailua yhteistuloksessa -6.

Lindell on jakamassa kolmatta sijaa yhdessä neljän muun pelaajan kanssa. Kärjessä lyönnin edellä ovat Clement Sordet ja Adrian Meronk tuloksessa -7.

Lindell voisi tehdä myös Tapio Pulkkaselle palveluksen. Voittamalla kilpailun, varmistuisi samalla myös Pulkkasen ranking -voitto. Pulkkanen on ensimmäistä kertaa pitkään aikaan: Täysin keitaalla. Kotkalaislähtöinen ranking -johtajan kumi on puhjennut täysin ja hän on toista kierrostaan +8 pelattuaan 13 reikää. Yhteistuloksellaan +7 Pulkkanen on kisan toiseksi viimeisenä.

Tulosluettelo:

Lindellin kortti on erittäin punainen

Lindellin kortti on erittäin punainen

Etsi luettavaa