Hyppää sisältöön

Lindell taistelee voitosta CT:llä, Pulkkanen niukasti putosi cutista DPWT:llä

Oliver Lindell on kovassa vedossa Swiss Challenge -kisassa. KUVA: GETTY IMAGES

Oliver Lindell hakee kauden parasta sijoitustaan Challenge Tourilla. Myös Lauri Ruuska on hyvissä asemissa Challenge Tourin kisassa.

Oliver Lindell on viidentenä Swiss Challenge -kisassa kahden kierroksen jälkeen. Porvoolainen vastasi tänään päivän parhaasta tuloksesta pelattuaan tuloksen 67. Hän on yhteistuloksessa -8 (69-68). Eroa toiseen sijaan on vain lyönti ja kärkeen kolme.

Lindellin kauden paras sijoitus on kotikisasta Vierumäeltä. Hän sijoittui tuolloin kahdeksanneksi.

Swiss Challenge -kisaa johtaa tuloksella -11 Etelä-Afrikan Brandon Stone, joka on kolminkertainen European Tour -voittaja.

Myös Lauri Ruuska eteni jatkoon Golf Saint Apollinairen kentällä Ranskassa pelattavassa kilpailussa. Hän on tuloksessa -4, joten myös hänellä on vielä sanansa sanottavaan kilpailussa.

Sen sijaan Roope Kakon kilpailu loppui kahteen kierrokseen. Hän päätyi tulokseen +3 (74-73), missä oli kuusi lyöntiä liikaa jatkoon pääsyä ajatellen.

Pulkkanen putosi jatkosta

DP World Tourilla Tapio Pulkkanen teki kovan nousun perjantaina pelattuaan kierroksen neljä alle parin. Hänen kahden kierroksen yhteistuloksensa oli +1 (76-67), jossa oli valitettavasti yksi lyönti liikaa jatkoon pääsyä ajatellen.

Kisaa johtaa Jordan Smith tuloksella -12. Toisena on Skotlannin Ewen Ferguson, joka on kolme lyöntiä kärjestä.

Pulkkanen on Ranskan avoimissa ainoa suomalainen edustaja.

Etsi luettavaa