Hyppää sisältöön

Lindell paukutti kuusvitosella ylivoimaiseen johtoon Espanjassa

Oliver Lindell on pelannut vahvat kierrokset vuosikymmenen alkuun

Oliver Lindellin valmistautuminen Challenge Tour -kauteen on sujunut ilmeisen vahvasti Espanjassa. Paikallisen kiertueen kisa Aurinkorannikolla etenee porvoolaisen komennossa viimeiseen kierrokseen.

Oliver Lindell otti ohjat haltuunsa Gecko Tourilla keskiviikon toisella kierroksella. Kolmen kierroksen kisassa Lindell on kasannut tulokset 69-65 (-10) ja noussut neljän lyönnin johtoon ennen viimeistä kierrosta. Gecko Tourin taso ei välttämättä vastaa huippukiertueita, mutta -10 kahteen päivään on aina vahva osoitus pelurin kunnosta. 

”Se oli hyvä kierros. Ei siellä oikein ollut mitään dramatiikkaa. Lyön palloa tällä hetkellä todella hyvin. Ei kenttä mikään vaikea ole jos väyliin osuu, mutta raffit on aika erikoiset ja tuottavat herkästi vaikeuksia”, Lindell kertoi keskiviikkoiltana. 

Takaysiltä toisen kierroksen aloittanut Lindell oli ensimmäisen ysin jälkeen vain yhden alle ja kisassa kakkosena tshekkiläisen naispelaajan Katerina Vlasinovan takana. Sitten hän painoi kaasun pohjaan. Jälkimmäinen ysi sujui 30 (-6) lyönnillä. 

”Kiva päästä tuntuvasta johdosta viimeiseen päivään. Se on omanlainen harjoitus pelata isossa johdossa, ei sitä ole kauheasti päässyt koskaan treenaamaan. Toivottavasti saan painettua lisää birdieitä tauluun ja aloitettua vuosikymmenen kunnon voitolla”, Oliver kertoo. 

Lauantaina hän lentää takaisin Suomeen, mutta vain hetkeksi ennen kuin tie vie kohti Challenge Tourin avausta Etelä-Afrikkaan. Etelä-Afrikan kolmen kisan sarja käynnistyy tasan kahden viikon kuluttua. 

Casper Simberg lähtee viimeiseen kierrokseen sijalta 16 tuloksesta +5. Tyko Tuohimaa ja Oskar Osala jakavat sijan 34 – kiekkotähden jatkoonpääsyä kisassa tuloksella +11 voidaan pitää hienona saavutuksena! 

Tulospalvelu

Etsi luettavaa