Lindell paras suomalainen Keniassa

Oliver Lindell on ollut perjantaina huikeassa vedossa.

Oliver Lindell sijoittui 41. Keniassa. Kalle Samoojan sijoitus oli kahdeksan pykälää heikompi.

Oliver Lindell ei saanut sunnuntaina kirivaihdetta päälle Keniassa pelatussa Challenge Tourin avauskisassa.

Lindell pelasi sunnuntaina tuloksen 72 (+1) ja putosi 17 sijaa tuloksissa. Hänen yhteistuloksensa oli neljä alle parin. Palkintorahoja Lindell tienasi keikalta reilun tonnin, mutta lisää saattaa olla tulossa myöhemmin, kun hole-in-one-palkintona ollut lava-auto saadaan Keniassa realisoitua.

Eilen heikon kierroksen pelannut Kalle Samooja jatkoi varjojen mailla sunnuntaina. Hänen tuloksensa päätöskierroksella oli 73 (+2) ja yhteistulos -2.

Samooja kärsi tekniikkamurheista viikonvaihteessa. Kahden päivän jälkeen hän oli kisassa toisena ja vahvasti voittotaistelussa mukana.