Hyppää sisältöön

Lindell nousi kynäotteella kärkikymmenikköön Ranskassa

Lindell edustaa puolustusvoimia seuraavat kuukaudet

Oliver Lindell jakaa seitsemättä sijaa Ranskassa pelattavassa Challenge Tourin kilpailussa.

Suomi-golfin suuriin lupauksiin kuuluva Oliver Lindell jatkoi hyviä esityksiä Ranskassa pelattavassa Challenge Tourin kilpailussa.

Lindell on tällä hetkellä kisassa jaetulla sijalla seitsemän, kun kaikki pelaajat eivät ole vielä ehtineet lähteä toiselle kierrokselle (18.01). Kilpailu jouduttiin keskeyttämään eilen ukkosen takia, ja esimerkiksi Lindell pelasi vasta tänä aamuna avauskierroksensa loppuun.

Lindell pelasi toisen kierroksen tulokseen 68, joten hän on nyt yhteistuloksessa -5 (67-68).  Kisakentän par on 70. Tänään Lindell pelasi yhteensä 26 reikää tulokseen -6.

”Paljon jäi vielä parannettavaa, mutta huonoista lyönneistä selvisin tänään bogilla”, kertasi Lindell peliään.

”Uusin puttitityylini tähän kisaan – oikea käsi kynäotteella, ja se tuntui toimivan hyvin iloitsi.”

18-vuotias porvoolainen teki toisella kierroksellaan viisi birdietä ja kolme bogia. Niistä yksi syntyi harmittavasti viimeiselle reiälle.

Kisan kärjessä on Islannin Birgir Hafthorsson, joka on tuloksessa -12. Hän ei ole vielä ehtinyt pelata kierrosta loppuun. Ruotsin Cristoffer Blomstrand on ehtinyt maaliin ja on tuloksessa -8.

Kalle Samooja ei ole vielä ehtinyt aloittaa toista kierrostaan. Hän pelasi avauskierroksen tulokseen +2 ja on lyönnin päässä ennustetusta cut-rajasta.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa