Hyppää sisältöön

Lindell nousi kuin raketti tulosluettelossa

Oliver Lindell pääsi tuulettamaan tänään peräti kahdeksaa birdietä.

Oliver Lindell noussee noin 30 sijaa Made in Danmark Qualifier -kisassa Tanskassa. Nuori porvoolaislahjakkuus pelasi kierroksen 66 lyönnillä, mikä nosti hänet kolmanneksi tulosluettelossa, kun kisa on vielä hieman kesken.

Oliver Lindellin peli kulki tänään duurissa Tanskassa pelattavassa Ecco Tourin kisassa. Virvikiä edustava Lindell kiersi kentän peräti kuusi alle parin (66) ja nousi jakamaan kolmatta sijaa, kun kaikki pelaajat eivät ole vielä lopettaneet toista kierrostaan.

Lindell oli avauspäivän jälkeen kilpailussa vasta 33. sijalla, mutta upean pelinsä ansiosta hän nousi raketin lailla ylöspäin. Nuorukainen oli vireessä etenkin takaysillä, jonka hän selvitti bogeyttä neljä alle parin. Lindellin yhteistulos on kahden kierroksen jälkeen -7. Hän on viisi lyöntiä kisaa johtavaa Nikolai Tinningiä perässä.

Ensimmäisen päivän jälkeen kisassa toista sijaa jakanut Vuosaari Golfin Linus Väisänen pelasi tänään pariin ja menetti hieman asemiaan. Tällä hetkellä Väisänen on kisassa jaetulla seitsemännellä sijalla.

Suomalaisista Mikael Salminen on tuloksellaan -2 juuri ja juuri 30 parhaan ulkopuolella. Myös Miki Kuronen ja Miro Veijalainen selvittävät cutin tuloksellaan -1.

Otto Vanhatalo viettää vapaan viikonlopun, sillä hän pelasi kaksi kierrosta par-tulokseen. 

Kisan live scoring

Etsi luettavaa