Hyppää sisältöön

Lindell löysi uuden vaihteen – takaysi 30 lyönnillä

Oliver Lindell hakee menestystä Ranskassa.

Ranskassa pelattava Challenge Tourin kilpailu keskeytettiin eilen ukkosen takia. Oliver Lindellin kannalta se osoittautui hyväksi ratkaisuksi.

Oliver Lindell sai tänään uuden vaihteen silmään Ranskassa pelattavassa Challenge Tourin kilpailussa.

Kymppireiältä aloittanut Lindell ehti pelata eilen avauskierrosta 10 reikää tulokseen +1, kunnes torvet törähtivät ja peli keskeytettiin. Tänään aamulla hän viimeisteli kierroksensa upeasti pelaamalla kahdeksan reikää tulokseen -4. Lindellin avauskierroksen tulos on siten 67 (-3), mikä riittää tässä vaiheessa jaettuun 14. sijaan.

Lindell on pelannut kaksi edellistä kisaa heikosti, sillä hän putosi cutista sekä Norjassa että Irlannissa, joten nyt onnistuminen Ranskassa tulisi nyt tärkeään paikkaan.

Kisan toinen suomalainen ehti pelata eilen kierroksensa päätökseen. Hänen tuloksensa oli 72 (+2). Samooja on sijalla 94.

Kaikki pelaajat eivät ole vielä ehtineet pelata ensimmäistä kierrosta loppuun, joten suomalaisten sijoitus saattaa vielä elää. Kisan kärjessä on hieman yllättäen kaksi chileläistä, sillä Nico Geyger (-7) johtaa ennen maanmiestään Mark Tulloa (-6) ja Tanskan Joachim B. Hansenia, joka ei ole vielä ehtinyt pelata avauskierrostaan loppuun.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa