Hyppää sisältöön

Lindell lähtee kärjestä ET-karsintojen kolmanteen päivään

Oliver Lindell pelaa jännittävää karsintafinaalia.

Oliver Lindell on aloittanut karsintojen toisen vaiheen vahvasti. Myös Roope Kakolla on vielä kelpo mahdollisuus nousta karsintafinaaliin.

Oliver Lindell on menossa vahvasti kohti Luminen kentillä pelattavaa European Tourin karsintafinaalia. Team GoGolfiin kuuluva porvoolainen on pelannut kaksi päivää tulokseen kymmenen alle parin ja johtaa Alicantessa pelattavaa karsinnan toisen vaiheen kilpailua. Lindellin johto on lyönti.

Lindell pelaa Alenda Golfin kentällä Peter Erofejeffin tapaan. ”Patu” paransi eilen tulostaan (75-71), mutta ei ehkä riittävästi, sillä tuloksesta +1 alkaa olla vaikea nousta riittävän korkealle karsintafinaalia ajatellen. Erofejeffin sijoitus on 57:s.

Suomalaisista toiseksi parhaat saumat karsintafinaaliin omaa Roope Kakko, jonka tulos -1 riittää Las Colinasin kentällä jaettuun 34 sijaan. Sen sijaan samalla kentällä pelaava Antti Ahokas epäonnistui eilen pahemman kerran ja pelattuaan loistavan 67 kierroksen jälkeen tuloksen 79. Ahokkaan voi olla vaikea nousta 60. sijalta karsintafinaaliin.

Desert Springin kentällä pelaava Jani Hietanen on 58:ntena tuloksessa +3.

Noin 20 pelaajaa kustakin karsintakisasta jatkaa karsintafinaaliin, johon yhdelläkään suomalaisella ei ole vielä varmaan paikkaa.

Etsi luettavaa