Hyppää sisältöön

Lindell kärkikolmikosta viikonloppuun Itävallassa – Salminen keittelee CT-yllätystä

Oliver Lindell ja Mikael Salminen olivat tänään vahvassa vedossa.

Oliver Lindell taikoi bogittoman kierroksen yhdellä kadonneella pallolla. Jakaa kolmatta sijaa kahden kierroksen jälkeen.

Mikko Korhonen ei ole ainoa suomalaisgolfari, jolla peli on kulkenut tänään kansainvälisillä kentillä. Suomen lippu liehuu korkealla myös Itävallan Challenge Tour -kisassa. Kahden kierroksen jälkeen Oliver Lindell jakaa kolmatta ja Mikael Salminen 12. sijaa, joten asetelmat ovat suomalaisittain mielenkiintoiset.

Lindell on pelannut kaksi perättäistä 66 lyönnin kierrosta, joten hänen yhteistuloksensa par 70 -kentällä on kahdeksan alle parin. Tänään porvoolainen välttyi bogeilta, vaikka kolmosreiällä sellainen oli lähellä.

”Kolmoselle tuli lost ball, mutta kakkospallon eagle pelasti”, Lindell viestitti kierroksen jälkeen.

Birdiet Lindell teki kolmelle keskipitkälle par 4:lle ja kentän toiselle par 5:lle.

”Aika varmaa tekemistä on ollut kaksi ekaa päivää, ja tänään tavoitteena oli lyödä par 3 -reiät griinille ja kahdella putilla. Siinä onnistuttiin, joten viikonlopulle voi lähteä hyvällä fiiliksellä.”

Salminen teki kuuden birdien lisäksi ainoastaan yhden bogin ja nousi tänään peräti 35 sijaa, eikä kärkeen ole matkaa kuin viisi lyöntiä.

Suur-Helsingin Golfia edustava Salminen pelaa kisaa villillä kortilla, ja hänen hienoa sijoitustaan voi pitää hienoisena yllätyksenä, vaikka miehen potentiaali tiedetään.

Salminen pelaa Itävallassa uransa 20:ttä Challenge Tourin kilpailua. Tänään hän meni kuudennen kerran jatkoon tällä tasolla. Hänen paras CT-sijoituksensa on yhdeksäs sija, joka tuli vuonna 2015 Aura Golfissa pelatussa Gant Openissa.

Myös Roope Kakko (-1) onnistui läpäisemään niukasti cutin, mutta Antti Ahokkaan (+4), Henri Sataman (+2) ja Ossi Mikkolan (+8) osalta kilpailu jäi kahden kierroksen mittaiseksi.

Kilpailun kärjessä on kahden lyönnin turvin Skotlannin Calum Hill tuloksessa -11.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa