Hyppää sisältöön

Lindell jatkaa kymmenen parhaan joukossa, vaikka pelaaminen oli yhtä odottelua

Oliver Lindellillä on kärkeen vain lyönti matkaa Irlannissa.

Oliver Lindell pelasi jo kolmannen kierroksen perättäin alle 70 lyönnillä. Hän lähteen päätöspäivään seitsemänneltä sijalta.

Tulostaso on kova Sardiniassa pelattavassa Challenge Tourin kilpailussa. Kolmen kierroksen jälkeen kärkitulos alkaa kakkosella, ja kahdenkymmenen parhaan joukkoon yltääkseen on pitänyt pelata tulos -10.

Kymmenen alle tuloksessa päätöspäivään lähtee muun muassa Challenge Tourin ranking-nelonen Tapio Pulkkanen. Hän ei kuitenkaan ole kisan paras suomalainen, sillä Oliver Lindellin sijoitus on ennen viimeistä kierrosta jaettu seitsemäs.

Lindell on pelannut tasaisesti läpi kilpailun ja on yhteistuloksessa -13 (66-66-68). Kolmannelle kierrokselle porvoolainen lähti viidenneltä sijalta eli hän joutui antamaan tänään periksi kaksi sijaa.

Hidas peli koetteli Lindellin kärsivällisyyttä

Team GoGolfiin kuuluva Lindell valitteli lauantain kierroksen jälkeen hidasta peliä. Lindell pelaa itse nopeasti, joten se, että omaa lyöntivuoroa joutui odottamaan pitkään, alkoi kierroksen mittaan syödä nuorta miestä.

”Kärsivällisyys kesti pitkään, kunnes 13 tiillä alkoi tökkiä”, hän sanoi.

Päivän ainoa bogi tulikin sitten 14. reiälle, mutta onneksi pinna piti sen jälkeen, vaikka ”jokaista lyöntiä joutui aina venaamaan”.

”Lopussa oli vielä hyviä paikkoja, mutta en saanut putteja sisään. Tänään varmaan suurin ero siihen, miksi jäätiin kahdesta ekasta päivästä oli se, että eivät putit oikein uponneet”, Lindell sanoo.

Iltapäivällä Lindell aikoikin tehdä puttiharjoituksen, jotta viheriöpeli olisi huomenna paremmassa iskussa.

Lindell hakee uransa toista top ten -sijoitusta Challenge Tourilla.

”Suri ja Rai ei paljon kiinnosta”

Kärkeen Lindellillä on matkaa seitsemän lyöntiä. Kisan kärkimies Bradley Neil onnistui jälleen erinomaisesti ja piti johtoaseman yhteistuloksella -20 (65-64-64).

Kolme parasta pelaajaa on onnistunut ottamaan pienen kaulan takanatulijoihin, sillä toisena olevan Joel Sjöholmin tulos on -18 ja kolmantena pelaavan Chase Koepkan -17.

Neljättä sijaa jakaa tuloksessa -14 kolme pelaajaa, joten Lindellillä on vielä hyvä mahdollisuus parantaa asemiaan päätöspäivänä. 

Tapio Pulkkasella on matkaa kärkikymmenikköön kolme lyöntiä.

”Pitkät lyönnit olivat tänään vaikeita, mutta hyvällä putilla ja lähipelillä onnistuin saamaan kasaan ihan kelpo tuloksen”, Pulkkanen sanoi.

Kierroksen jälkeen Pulkkanen suuntasikin rangella niitä hiomaan. ”Hyvillä mielin voi lähteä huomiseen”, Pulkkanen viestitti.

Lyönnin hänen edellään on ranking-kakkonen Aaron Rai, ja ranking-ykköseen Julian Suriin hänellä on kaksi lyöntiä matkaa. Pulkkanen ei kuitenkaan mieti moista,.

”Suri tai Rai eivät kyllä hirveästi kiinnosta. Enemmän kiinnostaa tuo oma tekeminen”, Pulkkanen täräytti.

Juttua korjattu. Lindell hakee uran toista sijoitusta kärkikymmenikössä.

Tulospalvelu

 

 

Etsi luettavaa