Hyppää sisältöön

Lindell ja Pulkkanen huippuasemissa Italiassa!

Oliver Lindell pelaa tällä viikolla Sveitsissä

Suomalaisten pelit Sardiniassa käytävässä CT:n kilpailussa ovat sujuneet loistavasti – ainakin Tapio Pulkkasen ja Oliver Lindellin osalta. Lindell on parhaana suomalaisena kisassa jaetulla neljännellä sijalla ennen kahta viimeistä kierrosta. Pulkkanen on ennen kolmea viimeistä reikää kaksi lyöntiä Lindellia perässä sijalla 11.

Oliver Lindellin (-10) aurinko paistaa kirkkaasti Sardiniassa. Vasta viimehetkillä kisaan mukaan mahtunut Lindell on yksin reissussa ilman caddieta – peli on kulkenut siitä huolimatta äärimmäisen hyvin. Lindell on paukuttanut tauluun kaksi peräkkäistä 66 (-5) tulosta. Erityisesti Lindell on ollut tyytyväinen omaan kärsivällisyyteensä kentällä ja fiksuun pelistrategiaan. 

”Olen ollut tosi maltillinen kentällä. Pelannut tosi fiksua peliä ja pitänyt virheet minimissä. Ensimmäisenä päivänä missasin yhden viheriön (väylä 13) ja tein siitä bogin, tänään sattumalta otin juuri sillä väylällä kolme puttia ja sama tarina.” 

Takaysiltä lähtenyt Lindell teki ensimmäiseen ysiin neljä birdietä kolmen putin erheen lisäksi. Toisella puoliskolla Lindell osui kaikkiin greeneihin, mutta kauas lipusta. 

”Heti ykköselle tuli kahden putin birdie, mutta sitten en ollut kertaakaan alle viidessä metrissä. Kasilla pääsin lopulta viiteen metriin ja upotin siitä. Tämä kenttä kyllä tarjoaa paljon helppoja birdieitä, erityisesti kaikki par-vitoset ovat väyliä missä pitää osua.”

Lindell on CT:n nuorin vakiopelaaja 18-vuotiaana. Silti hän on ennakkoluulottomasti pelannut kovia kierroksia, vaikkei ole saanut vielä ehjää lyöntipelikisaa kasaan. Oliverin oma näkemys on kuitenkin, että voitto on täysin mahdollinen vielä tällä kaudella. 

”Kyllä tässä koko ajan on kotoisampi tunne pelata kisoja ja oppii uutta. Jos saa pidettyä paketin kasassa ja oltua maltillinen viikonloppuna niin kaikki on mahdollista. Toki pari erityistä onnistumista kierroksilla aina tekee hyvää. Tässä kisassa on normaaliakin suuremmat panokset (300 000 euroa potissa), joten iso ja tärkeä mahdollisuus on edessä.”

Kisan kärkeen Lindellilla on kolme lyöntiä matkaa. Kärkeä jakavat Joel Sjöholm, Reinier Saxton ja Bradley Neil tuloksella -13. Lindell kuuluu seuraavaan ryhmään yhdessä Chase Koepkan ja Oliver Farrin kanssa. 

Tapio Pulkkanen on myös loistoasemissa. Hän on toista kierrostaan -1 ja yhteistuloksessa -8. Tuloksella jakaa sijaa 11, mutta Pulkkasella on toista kierrostaan vielä kolme reikää pelaamatta. Pulkkanen kävi jo tuloksessa -11, mutta teki tuplan ja bogin kentän väylillä 3 ja 5. 

Roope Kakko (par), Jaakko Mäkitalo (+3/12) ja Linus Väisänen (+5) saivat vapaaviikonlopun. 

Etsi luettavaa