Hyppää sisältöön

Lindell ja Myllymäki kärkikymmenikköön Tanskassa

Oliver Lindell pelasi onnistuneen kisan Tanskassa.

Erik Myllymäki taisteli voitosta, mutta heikko lopetus pudotti hänet kahdeksanneksi. Oliver Lindell ja Antti Ahokas täydensivät suomalaismenestystä.

Erik Myllymäki oli paras suomalainen Tanskassa pelatussa Kellers Park Mastersissa. Voittoa kisassa puolustanut Myllymäki sijoittui jaetulle kahdeksannelle sijalle, vaikka oli 13 reiän jälkeen tiukasti voittotaistelussa mukana.

Sen jälkeen Myllymäki teki bogey-tupla-bogey-sarjan, ja kärki meni menojaan. Kisan voitti lopulta kokenut Åke Nilsson.

Nilssonin lopputulos oli 42 pistettä, kun Myllymäen pistesaldo oli 34. Kisassa pelattiin lyöntipelin sijaan modifioitua pistebogia.

Kisan toiseksi paras suomalainen oli Oliver Lindell, joka sijoittui jaetulle 10. sijalle. Antti Ahokas onnistui suomalaisista päätöspäivänä parhaiten ja hän nousi jakamaan 11:tä sijaa.

Olosuhteet kolmannella kierroksella olivat paljon vaikeammat kuin eilen, mikä näkyi tulostasossa. Tuuli yltyi päivän mittaan ja parhaimmillaan se kohosi 10 metriin sekunnissa.

Nordic League jatkuu viikon kuluttua Ruotsin puolella. Team GoGolfiin kuuluvan Lindellin seuraava kisa on kuitenkin Espanjassa,. Hänen pääkiertueensa tällä kaudella on Challenge Tour.

Etsi luettavaa