Hyppää sisältöön

Lindell ja Kakko perättäisissä lähdöissä Challenge Tourilla

Roope Kakko ja Oliver Lindell pelaavat tällä viikolla Fancourtissa.

Dimension Data Pro-Amissa on Challenge Tourin kolmanneksi suurin kilpailu tänä vuonna. Siksi siinä menestyminen olisi suomalaispelaajille erittäin tärkeää.

Challenge Tour jatkuu huomenna Etelä-Afrikassa, jossa käynnistyy kauden kolmas kilpailu.

Suomesta ovat mukana Roope Kakko ja Oliver Lindell, jotka pelaavat perättäisissä lähdöissä. Kakko starttaa kierrokselleen klo 9.15 Suomen aikaa Jonathan Thomsonin ja Ruan Korbin kanssa. Lindellin lähtöaika on 9.25 ja pelikaveri Ruotsin Pelle Edberg ja Skotlannin Doug McGuigan.

Kilpailu, jonka nimi on Dimension Data Pro-Am, pelataan Fancourt Golf Estaten Montagu- ja Outeniqua-kentällä.

Tämän viikon suurimmat ennakkosuosikit ovat isänmaan George Coetzee, joka on golfin maailmanlistalla sijalla 97 ja viisinkertainen European Tour -voittaja, sekä parin viikon takainen Challenge Tour -voittaja Brandon Stone, joka on maailmanlistalla sijalla 84.

Mielenkiintoinen nimi on myös Saksan Marcel Siem. Nelinkertainen European Tour -voittaja hakee uralleen vauhtia haastajatasolta.

Challenge Tourin mittakaavassa Dimension Data Pro-Am on iso kilpailu, sillä palkintorahaa kisassa on jaossa noin 350 000 euroa. Kiertueen kilpailukalenterista löytyy ainoastaan kaksi muuta kisaa, jossa tarjolla on suurempi palkintopotti.

Viime vuonna kilpailun voitti Christiaan Bezuidenhout, joka ei ole puolustamassa voittoaan. Coetzee oli toinen. Kakon ja Lindellin lisäksi kisassa oli tuolloin mukana myös Lauri Ruuska. Koko kolmikko putosi tuolloin cutista.

Kiertueen rankingissa Lindell on kahden kilpailun jälkeen 74:ntenä ja Kakko 26:ntena. Ranking-ykkönen on viime viikon Limpopo Championshipin voittanut JC Richie.

Lähtöajat | Tulospalvelu

Etsi luettavaa