Hyppää sisältöön

Lindell ja Ahokas liekeissä karsintojen toisessa vaiheessa

Oliver Lindell teki kahden ensimmäisen kierroksen aikana 13 birkkua

European Tourin toinen karsintavaihe käynnistyi neljällä kentällä Espanjassa. Viisi suomalaista lähti tavoittelemaan paikkaa finaaliin.

On taas se aika vuodesta. Seuraavat kaksi ja puoli viikkoa ovat European Tourin korttia tavoitteleville pelaajille näytön paikka. Jaossa on 25 pelioikeutta maanosan ykköskiertueelle. 

Suomalaisia on karsintaleikissä mukana vielä viisi pelajaa. Neljän kierroksen toisesta vaiheesta jatkoon pääsee noin 20 prosenttia jokaiselta karsintakentältä. 

Oliver Lindell oli avauspäivän paras suomalainen. Tuloksella 67 (-5) aloittanut Lindell on omalla karsintakentällään Alendo Golfissa jaetulla neljännellä sijalla, kun kisassa on mukana 73 pelaajaa. Jaossa on noin 18 paikkaa finaaliin. 

Samalla kentällä Peter Erofejeff epäonnistui avauskierroksessaan. Tuloksen 75 (+3) pelannut Patu on sijalla 67. Karsintaraja on tuloksessa -3 avauskierroksen jälkeen. 

Antti Ahokas piti myös hyvää vauhtia yllä. Las Colinasissa pelannut Ahokas pelasi tuloksen 68 (-4), joka oikeuttaa jaettuun 14:nteen sijaan. Samalla kentällä Roope Kakko pelasi tuloksen -1, jolla on sijalla 34.

Jani Hietanen pelasi avauskierroksen tuloksella 73 (+1) Desert Springsin kentällä. Se oikeuttaa sijaan 43 avauskierroksen loppuvaiheilla. 

Etsi luettavaa