Hyppää sisältöön

Lindell avasi finaalin vahvasti Omanissa

Oliver Lindell aikoo suoristaa driven harjoituspäivinä

Oliver Lindell pääsi toisessa ryhmässä kentälle Challenge Tour -kauden päättävässä RoadToOman -kilpailussa. Avauskierros piti porvoolaisen hyvin mukana kärkikamppailussa.

Oliver Lindell pelasi avauskierroksen oppikirjamaisesti. 19-vuotias porvoolainen teki avauskierrokseensa neljä birdietä ja kaksi bogia. Kun avauskierros on vielä pahasti kesken, on Lindell kilpailun kympin joukossa tuloksellaan -3. Sijoitus tässä vaiheessa on seitsemäs kisan 45 pelaajan joukossa.

Lindell teki päivän toisen boginsa par-5 väylällä. 15:nnen väylä erhe kuittaantui kuitenkin viimeisellä, jossa Lindell lopetti päivän 425 metrisen par-nelosen birdieen! Päivän saldoksi jäi viisi birdietä ja kaksi bogia.

Kärjessä on artikkelia kirjottaessa neljä pelaajaa kaksi lyöntiä paremmalla tuloksella. Thomas Linard, Adrian Meronk, Nick Cullen ja Tano Goya jakavat kärkeä. Kärkitulos tullee kuitenkin vielä paranemaan päivän mittaan kun useimmat pelaajat etenevät kierrostaan pidemmälle.

Tapio Pulkkanen jakaa sijaa 20 pelattuaan kuusi reikää. Hän avasi kisan birdiellä, sen jälkeen kortissa on viisi paria. Pulkkasen kierroksesta lisää sen päätyttyä.

Etsi luettavaa