Hyppää sisältöön

Legendaarinen superviikko Marokossa: Enemmän suomalaisia kuin koskaan!

Mikko Ilonen oli Suomen golfin ykköspelaaja vuosituhannen vaihteesta yli 15 vuoden ajan – pidempään kuin kukaan  muu  eurooppalainen omassa maassaan

Marokossa pelattaan samaan aikaan Trophee Hassan ja Lalla Meryem Cup. Torstaina käynnistyvät kisat kuuluvat miesten ja naisten European Touriin. Suomalaisia on mukana kilpailuissa yhteensä peräti kymmenen kappaletta!

European Tourin Trophee Hassan -kilpailu ja naisten European Tourin legendaarinen Lalla Meryem Cup käydään molemmat Royal Golf dar es Salamin kentillä. Klubilla on kaksi kenttää, joista miehet kiertävät toista ja naiset toista. 

Mikko Ilonen on kokenut Marokon kävijä ja tietää kilpailun historiaa. Marokossa on aina osattu kunnioittaa myös naisten golfia. Marokkossa onkin käyty myös naisten European Tourin karsinnat viimeisten vuosien ajan. Ilonen teki pienen videoblogin viime viikonloppuna ennen lähtöään Marokkoon. 

Ilonen on tottunut myös menestymään Marokossa. Uran paras sijoitus on toinen sija, myös muita sijoituksia kympin joukkoon löytyy. Mikko Korhonenkin on maistanut menestystä Marokossa, Tapio Pulkkaselle osallistuminen on ensimmäinen. Marokossa on korotettu miesten kisan palkintopottia, tänä vuonna pelataan 2,5 miljoonasta eurosta kun aiemmin potti on ollut miljoonan vähemmän. 

Naisten kilpailussa nähdään koko suomalaisten LET-pelaajisto Minea Blomqvist-Kakkoa lukuunottamatta. Suomalaisista viivalla ovat Unski Wikström, Noora Komulainen, Krista Bakker, Sanna Nuutinen, Elina Nummenpää, Oona Vartiainen ja Tiia Koivisto.

Rabatissa riittää siis seurattavaa torstaista sunnuntaihin. Tarkempaa ennakko molemmista kisoista luvassa keskiviikon aikana! 

 

Etsi luettavaa