Hyppää sisältöön

Leevi Hellberg vireessä Vierumäellä – Suomen joukkue 20:na

Koski-Golfin Leevi Hellberg on ennen kahta viimeistä kierrrosta kolme lyöntiä kolmannesta sijasta

Saksan Tim Wiedemeyr 65,-7 karkasi 16-vuotiaden poikien sarjassa omille teilleen Cooke Coursella käynnistyneessä European Young Mastersissa.

European Young Mastersin ensimmäinen kilpailupäivä Vierumäellä alkoi kauniissa auringonpaisteessa, mutta jo varhain aamupäivän aikana tuuli yltyi huomattavasti.
Iltapäivän ryhmille muuttuneet olosuhteet aiheuttivat päänvaivaa mailavalintoihin ja Cooke-kenttä haastoi nuoret pelaajat myös griineillä. Suomalaisittain päivän valopilkku oli Leevi Hellberg.

Poikien sarjassa päivän kovimman tuloksen tauluun latoikin heti aamulla toisessa ryhmässä pelannut Tim Wiedemeyer, 65/-7.
Saksalaisen mitalitililtä löytyy tältä kesältä jo poikien EM-joukkuekulta heinäkuun alusta.
Viisi pelaajaa alitti poikien sarjassa ihannetuloksen. Tasaisen varmasti pelannut Leevi Hellberg jakaa kuudetta sijaa tuloksessa par. Arttu Kulmala, 83/+11, ei saanut peliään raiteilleen ja on sijalla 52:n pelaajan joukossa 45.

Helen Briem (oik.) sai aamupäivän sankarin Time Wiedemeyrin caddiekseen . Parivaljakko  johdatti Saksan joukkuekisan kärkeen

Helen Briem (oik.) sai aamupäivän sankarin Time Wiedemeyrin caddiekseen . Parivaljakko johdatti Saksan joukkuekisan kärkeen

Oscar Lindell

Saksalaset dominoivat vahvasti myös tyttöjen sarjassa, kärkipaikkaa tuloksella 69/-3 jakaa Helen Breim sekä Tsekin Denisa Vodickova. Seitsemän pelaajaa alitti ihannetuloksen.
Suomen Josefiina Anttila, 90/+18  ja Sandra Palin, 82/+10 jäivät tuloslistalla viimeiseen kolmannekseen.

Saksa joukkuekisan kärjessä

Joukkuekisassa Saksa (-8) tarrasi vahvasti kiinni EM-kultaan. Joukkueen yhteistulokseen lasketaan kolmen parhaan kierrostulos.
Seuraavilla sijoilla ovat Espanja (-3) ja Tsekki (-1). Suomi on sijalla 20 takanaan Slovakia ja Portugal

Suomen joukkueella oli hankaluuksia etenkin griineillä ja niiden ympäristössä. Pelaajissa oli myös aistittavissa hieman kotikisan ja arvokisojen debyytin jännitystä.

”Puttaamisen ja lähipelin kanssa saadaan petrata jatkossa, se ei ollut riittävää tänään. Huomenna on uusi päivä, kyllä se tästä lähtee rullaamaan”, valmentaja Mikael Mustonen valoi uskoa paremmalle perjantaille

 Kilpailut päättyvät lauantaina.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa