Hyppää sisältöön

Lee Westwood herkistyi: ”Sitä ei ikinä tiedä pystyykö enää voittamaan”

Lee Westwoodilla on dilemma: Peli kulkee paljon paremmin kun vaimo kantaa bägiä

Lee Westwood piti neljän vuoden tauon voittamisesta. Ryder Cupin varakapteenin peli tuntuu kulkevan aina kun miehen vaimo kantaa bägiä. Tunteellinen fiilis voiton jälkeen oli täysin ymmärrettävä.

Lee Westwood viimeisteli Nedbank Challengen voiton lopulta kolmen lyönnin turvin. 45-vuotias englantilainen pelasi täydellisen viimeisen kierroksen tehden kuusi birdietä ja yhden eaglen. 

Bägiä kantoi koko kisan ajan Westyn vaimo, joka oli edellisen kerran caddiena Tanskassa pelatussa Made in Denmark -kilpailussa. Silloin Westwood päätyi toiselle sijalle neljän miehen uusinnan jälkeen. 

”Ei sitä koskaan tiedä pystyykö enää voittamaan. Tämä on todella tunteellinen hetki minulle”, Westwood tunnelmoi alla olevassa videossa. Ilmeisesti myös haastattelijalle tuli kyynel silmään. 

Viimeisen kierroksen ja voiton myötä 45-vuotias palasi maailmanlistalla sadan parhaan joukkoon. Tuore sijoitus on 64 ja jos kuntokäyrä jatkuu vahvana loppuvuoden, voi Westy varmistaa itselleen paikan vuoden 2019 jokaiseen majoriin. Tämä vaatisi sijoitusta 50 parhaan joukossa vuoden päätteeksi. 

Saa nähdä kuka kantaa Westwoodin bägiä kun torstaina käynnistyy kauden päättävä DP World Tour Championship Dubaissa. 

Etsi luettavaa