Hyppää sisältöön

Lauri Ruuskalla vaikea päivä Ruotsissa – kilpailu keskeytettiin läpimärän kentän johdosta

Lauri Ruuska pääsee suurella todennäköisyydellä pelaamaan myös sunnuntaina CT:n parhaimmistoon kuuluvien Udo Coussaudin ja Jesper Svenssonin kanssa. KUVA: GETTY IMAGES

Kolme bogia ja tupla pudottivat Lauri Ruuskan kärkitaistoista Dormy Openin tuloslistalla. Kilpailu keskeytettiin iltapäivällä Ruuskan pelattua 17 reikää. Kolmas kierros pelataan loppuun sunnuntaina.

Runsaat sateet ja läpimärkä kenttä johtivat jo ennen kisan käynnistymistä Askersunds Golfklubbilla siihen, että useita väyliä lyhennettin, par-luvuksi tuli 67.

Kilpailun kolmantena päivänä vettä tuli taivaalta siihen malliin, että läpimärän kentän takia peli oli keskeytettävä osan ryhmistä oltua viimeisillä väylillään kentän molemmilla puoliskoilla.

Lauri Ruuska lähti päivään sijaluvulta 12:s päivän viidenneksi viimeisessä kolmikossa yhdessä Tourin kärkinimiin lukeutuvien Udo Coussaudin (pistelistan 3.) sekä Jesper Svensonin (11.) kanssa.

Ruuska oli 12:n väylän jälkeen kierrostaan yhden alle, kärkikymmenikön kannassa ja vain kolme lyöntiä kärjestä. Seuraaville kolmelle hän teki bogeyn, birdien ja tuplabogeyn. Parit väylille 16 ja 17, kunnes peli keskeytettiin.

Tässä vaiheessa Ruuska oli yhteistuloksessa -3, sijaluku 30:s ja eroa kisaa johtavaan Aron Zemmeriin (-8) on viisi lyöntiä.

Matias Honkalan (-1/16 reikää) sijoitus on 52:s, Roope Kakon (+1/15 reikää) 59:s.

Kolmas kierros pelataan loppuun sunnuntaina klo 10.00 Suomen aikaa. Neljäs kierros käynnistyy suurella todennäköisyydellä samoilla ryhmillä jo aamupäivän aikana.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa