Hyppää sisältöön

Lauri Ruuska kärjessä Tanskassa

Lauri Ruuska aloitti hyvin Nordic Leaguen finaalikilpailun.

Lauri Ruuska jatkaa hyviä otteitaan. Pommittaja aloitti vahvasti Nordic Leaguen osakilpailun.

Golfissa muutokset voivat tapahtua nopeasti. Viime vuonna Lauri Ruuskalla teki välillä vaikeaa pelata kierros alle 80 lyönnillä, tänä vuonna Ruuska pelaa huikeaa ja golfia ja alla on jo yksi yksi voitto Finnish Tourilla. Kauden toisessa FT-kisassa Ruuska sijoittui viidenneksi.

Tänään Ruuska jatkoi hyviä otteita Tanskassa Nordic Leaguen osakilpailussa. Hän johtaa kilpailua, kun avauskierros on vielä kesken.

Ruuska pelasi tänään tuloksen 69 (-3). Hänen kanssaan kärkipaikkaa jakaa Peter Launder Baek, joka on tanskalainen amatööri.

Yksi syy uuteen tulemiseen voi olla se, että Lauri Ruuska vaihtoi valmentajaa viime kauden päätteeksi. Hän kuuluu Season Golf Academyyn ja on nykyään David Silvan valmennuksessa.  Silva tunnetaan tekniikkavalmentajana.

”Lahjakkuus riitti tähän asti. Nyt pitää olla tekniikkakin hyvässä kunnossa, jos meinaa pelata tasaisemmin hyviä tuloksia”, Ruuska sanoi GoGolfille viime joulukuussa.

Kilpailu pelataan Silkeborg Ry Golfklubilla. Ruuskan lisäksi kisassa on mukana viisi muuta suomalaista: Simo Haavisto, Kim Koivu, Miro Veijalainen, Antti Ahokas ja Mikko Lehtovuori

Heistä Koivu pelasi avauskierroksen yksi yli parin ja Haavisto on vasta pelannut muutaman reiän. Muilla suomalaisilla kisa alkoi mollissa.

Tulospalvelu

Etsi luettavaa