Hyppää sisältöön

Lauri Ruuska aloitti Peuramaalla vahvimmin

Lauri Ruuska aloitti Peuramaalla erinomaisesti.

Lauri Ruuska pelasi vahvan avauskierroksen ja siirtyi johtoon Peuramaalla. Ruuskan lisäksi parin onnistui alittamaan kuusi pelaajaa.

Lauri Ruuskan tarkat lähestymiset siivittivät hänet yhden lyönnin johtoon avauspäivän jälkeen. Porkkalan kentällä peräti 16 griiniosumaa saanut Ruuska pelasi kuudella birdiellä ja vain yhdellä bogeylla tuloksen viisi alle parin. 

”Tänään oli hyvä päivä, löin varmoja lyöntejä. Kenttä sopii minulle, kun sain lyödä paljon rautoja ulos tiiltä. Draivi ei ole vielä ihan parhaassa iskussa, mutta löin silläkin tänään ihan ok. Sain myös hyviä putteja sisään, eikä päivään mahtunut mitään isoja mokia”, Ruuska analysoi kierrostaan.

Ruuskaa yhden lyönnin perässä on kilpailun toinen ennakkosuosikki Peter Erofejeff, joka myös onnistui kaksijakoisesta kierroksestaan huolimatta väistämään Porkkalan kentän hankaluudet.

”Vähän vuoristorataa oli. On ollut fyysinen viikko työn saralla. Vähän väsynyttä ja epävarmaa. Ei ollut kroppa oikein hereillä. Siihen nähden pidin itseni koko ajan pelissä, vaikka lyönnit eivät aina olleet sellaisia kuin olisin halunnut”, Erofejeff kertasi päiväänsä.

Kärki on Peuramaalla erittäin tasainen, sillä Erofejeffin takana on liuta pelaajia, jotka ovat toisistaan vain yhden lyönnin perässä. Yksi näistä on kisan vanhimpaa kaartia edustava ja Linna Golfin European Senior Tourin osakilpailuun tähtäävä Mikael Piltz, joka pelasi mainiosti tuloksen yksi alle parin. Tulokseensa Piltz ei aivan tyytyväinen kuitenkaan ollut.

”Paljon hyvää, mutta valtavan paljon vielä todella huonoa. Kyllä tässä vielä savottaa löytyy. Veto on ihan hyvä, mutta tein todella tyhmiä päätöksiä. Ikään kuin en olisi ikinä pelannut golfia, vaikka tässä ollaan kohta 80, ja vaeltanut aika monta kierrosta”, Piltz veisteli.

Pelit jatkuvat jälleen huomenna aamusta.

Tulospalvelu

Kesäkuun ajan jokainen voi olla gogolfari. Jäsenedut käytettävissä 30.6 asti. Kokeile esimerkiksi Kytäjän Guide Guide-tarjousta: Kytäjä Golf green fee kahdelle sisältäen auton 89 €

Etsi luettavaa