Hyppää sisältöön

Lassi Pekka Tilander suunnittelee Pickala Golfin uuden rangen – kohdeviheriöt ja lyöntialueet tekonurmesta

Lassi Pekka Tilander suunnittelee Pickalan uuden rangen.

Pickala jatkaa investointien tekemistä. Nyt menee uusiksi range.

Uuden rangen suunnittelusta vastaa Lassi Pekka Tilander, ja tekonurmet uusitaan yhteistyössä Intergreensin kanssa. Uudistettu range aukeaa säävarauksella viimeistään huhtikuun aikana.

Samalla uudistetun rangen hoitotasoon panostetaan merkittävästi. Kohdeviheriöt toteutetaan muutamassa erässä, jotta kunnostukset aiheuttavat mahdollisimman pientä haittaa pelaajille. Tekonurmella katetaan greenit (5 kpl), ympäristöt sekä lyöntialusta. 

”Haluamme tarjota pelaajillemme parhaat mahdolliset harjoittelumahdollisuudet. Olemme viime vuosina panostaneet lähipelialueeseemme ja nyt luonnollisesti vuorossa on range, jonka haluamme nostaa kerralla muiden palveluidemme tasolle”, kertoo Pickala Golfin toimitusjohtaja Janne Pelkonen.

”Pickalan uudistetun rangen rakennusprojekti on erittäin hyvä mahdollisuus näyttää, mitä laadukkailla materiaaleilla ja yhdessä toteutetulla suunnittelulla pystytään toteuttamaan. Olemme erittäin tyytyväisiä yhteistyösopimuksen syntymiseen juuri Pickalan kanssa ja lähdemme innoissamme kehittämään yhdessä Pickalan aluetta,” kertoo Intergreensin toimitusjohtaja Kalle Syrjä.

Pickala ja Intergreens ovat samalla solmineet viiden vuoden yhteistyösopimuksen.

”Strategiamme ytimessä on rento, hauska ja energisoiva golfkokemus ja rangeen investointi nostaa pelaajakokemustamme kokonaisvaltaisesti. Olen todella tyytyväinen siihen, että kehitysprojektin suunnittelijana toimii juuri Lassi Pekka Tilander ja että pääsemme tekemään pitkäjänteistä yhteistyötä Suomalaisen Intergreensin kanssa”, summaa Pelkonen.

Uusitulla rangella tavoitellaan myös harjoittelun houkuttelevuuden ja viihtyvyyden nostamista ja samalla lyöntimäärän kasvattamista:

”Haluamme omalla toiminnallamme edistää myös koko suomalaista golfia ja puitteisiin panostaminen parantaa harrastusmahdollisuuksia kaiken tasoisille golfaajille”, Pelkonen sanoo.

Etsi luettavaa