Hyppää sisältöön

Laine & Barkov Charity Golfissa kerättiin 69 900 euroa Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:lle

Aleksander Barkov

Nokia River Golfiin kokoontuneet 84 pelaajaa,, yhteistyökumppanit sekä huutokaupasta tuotteita ostaneet henkilöt keräsivät juhlavan suuren potin tärkeän asian hyväksi

Patrik Laineen ja Aleksander Barkovin Charity Golf osoitti elinvoimaisuutensa toisella järjestämiskerralla. Korona muuti ajankohtaa syksyyn, mutta keli oli kuin parhaimpana kesäpäivänä.

Nokia Riverin Rock-kenttä oli mainiossa kunnosa, sen upealla päätösväylällä  (par-3) kaikki osallistujat pääsivät haastamaan Patrik Laineen. 

Sasha Barkov ja Pate Laine ovat kahden ensimmäisen tapahtumansa kautta saaneet kerättyä lähes 137 000 euroa

Sasha Barkov ja Pate Laine ovat kahden ensimmäisen tapahtumansa kautta saaneet kerättyä lähes 137 000 euroa

Aleksander Barkov pidättäytyi peleistä keskittyen huoltotoimenpiteisiin, sekä pelaajien kanssa seurusteluun pelin aikana.

Illan huutokaupassa suurinta mielenkiintoa saivat osakseen pelaajien isännnöimät matkat NHL-peleihin. Siitäkin huolimatta, että niiden ajankohtaa ei tässä maailmantilanteessa vielä pystytä päättämään.

Päivän tuotto, 69 900 euroa tilitetään edellisvuoden tapaan Tampereen Kehitysvammaisten Tuki ry:lle.

Edellisvuodesta (66 400) tuki kasvoi 3 500 eurolla,  ja on yhteenlaskettuna 136 300 euroa.

Edellisviikolla Oulun Virpiniemessä järjestetty jääkiekkoilijoiden Oulu All Stars Golf Charity  on viiden järjestämiskertansa aikana tuottanut lähes 330 000 euroa.

Kuopion talousalueella Tarina Golfissa on pelattu Kimmo Timonen isännöimää Kime for Kids-tapahtumaa kymmenen kertaa (2010-2019). Tuotto on 577 590 euroa.

Mammme perinteikkäintä kiekkoilijoiden organisoimaa hyväntekeväisyystapahtumaa organisoi Finnish Flash, jonka perutaja ja voimahahmo on Teemu Selänne. Golftapahtumia Finnish Flash on järjestänyt 1990-luvun puolesta välistä.

Laine&Barkov Charity Golf

Etsi luettavaa