Hyppää sisältöön

LA Openissa nähtiin kiinalainen yllätysvoittaja – tasainen turnaus tuotti Matilda Castrenille 15 000 dollaria

Matilda Castren pelasi tasaisen turnauksen Los Angelesissa. KUVA: GETTY IMAGES

Matilda Castrenin tasainen turnaus päättyi 25. sijaan.

Matilda Castrenin esitykset Kaliforniassa pelatussa DIO Implant LA Openissa riittivät lopulta jaettuun 25. sijaan. Suomalaispelaajan neljän kierroksen yhteistulokseksi tuli -4 (70-69-71-70).

Palos Verdes Golf Clubilla pelatun kilpailun voittoon pelasi Ruoning Yin tuloksella -15 (68-64-67-70). Kiinalaista voi pitää yllätysvoittajana, sillä ennen kilpailua hänen sijoituksensa golfin maailmanlistalla oli 146:s. 20-vuotias lupaus on kuitenkin ollut hyvässä vireessä, sillä kahdessa edellisessä kilpailussa hän on sijoittunut 20 parhaan joukkoon.

Castren lähti sunnuntain kierrokselle terävästi onnistuttuaan kahdesti birdiessä kuuden ensimmäisen reiän aikana. Takaysin alkuun tulleet kolme bogia hyydyttivät kuitenkin Castrenin hyvin alkaneen kirin. Kierrokseen loppuun hän teki jälleen kaksi birdieä, joiden avulla kierrostulos meni yhden lyönnin alle kentän parin.

”Kolme puttia kierähti tänään. Meni vähän hermot noihin griineihin, kun ne olivat niin pomppuiset”, Castren harmitteli tiedotteessa.

Kilpailusta kokonaisuudessaan hänelle jäi aika neutraalit tunnelmat.

”Aika keskivertopeliä. Olisi ollut aineksia aika paljon parempaankin sijoitukseen. Mutta olen hyvällä tiellä. Nyt on pari viikkoa aikaa treenata ennen seuraavaa kisaa.”

Castrenin harjoitukset jatkuvat uudessa osoitteessa, sillä hän lähtee tiistaina ajamaan kohti uutta kotiosavaltiotaan Texasia. Ensin hänen pitää kuitenkin saada viimeiset muuttohommat hoidettua, ennen kuin pääsee harjoittelemaan.

Palos Verdesin kenttää Castren ei jää varsinaisesti ikävöimään.

”Tämä ei sovi yhtään peliini. Minun mieleeni ovat enemmän sellaiset perinteiset golfkentät, tämä on ehkä vähän tällainen kikkakenttä. Siihen nähden kisa meni kuitenkin paremmin kuin odotin”, vajaat 15 000 dollaria kilpailusta tienannut Castren kertoi.

Tulospalvelu

Lähde: Matilda Castrenin tiedote

MAINOS

Season Sale – Green fee -tarjoukset

GoGolf Shopin Season Sale -tarjouksista löydät green feet ja loppukauden pelioikeudet edullisesti. Klikkaa itsesi syksyn edullisimmille green fee -ostoksille! 💙

Etsi luettavaa