Hyppää sisältöön

Lähde mukaan 5 päivässä golfariksi -reissulle!

GoGolf tuo mahdollisuuden aloittaa golf ulkomaanmatkan aikana. Tämän kevään GoGolf Big Bang matkan yhteydessä otamme mukaan testiryhmän, joka pääsee ensimmäiselle kurssille opiskelemaan golfia ammattigolffarimme Teemu Bakkerin hellässä huomassa.

GoGolfilta kysellään jatkuvasti miten voisi helposti kokeilla golfia. Olemme ohjanneet paljon golfareita kotipaikkansa lähellä oleville golfklubeille. Nyt päätimme kuitenkin repäistä ja tehdä asioita vähän toisin.

Mukana menossa opettajamme Teemu Bakker

Mukana menossa opettajamme Teemu Bakker

 

Golfmatkalla golfariksi

GoGolf järjestää nyt mukavan ja rennon tavan aloittaa golfin harrastaminen tai testata onko laji sinulle sopiva. Golfariksi haluaville on nimittäin nyt golf-ammattilaisemme Teemu Bakkerin vetämänä 5 päivässä golfariksi-reissu Saksassa upeassa Quellness Golf Resortissa. Matka järjestetään 25-29.4.2017 ja kohteena on siis Saksa. Oman Big Bang -matkamme yhteydessä tehtävä reissu antaa myös uusille aloitteleville golfareille mahdollisuuden nähdä millaista oikealla golfreissulla tapahtuu!

Reissulla opit kaiken tarvittavan

Reissulla sinulle opetetaan päivittäisessä opetuksessa golfin eri osa-alueita pitkistä lyönneistä putteihin ja sääntöasioista etikettiin. Kurssi tulee olemaan rento ja hauska, matkalle ei lähdetä kiristelemään. Matkan päätteeksi suoritetaan Green Card -koe ja jokainen on matkan jälkeen valmis aloittamaan golfin pelaamisen Suomeen palattuaan!

Rento Big Bang -meininki

Olemme saaneet jo ensimmäiset varaukset ja nyt haemme vielä muutamia tyyppejä kurssille mukaan. Nyt on mahdollista siis lähteä reissuun yksin mukaan rentoon ja lämminhenkiseen joukkoon tai ottaa pelaamaton kaveri, puoliso tai vaikka naapuri mukaan golfreissulle ja aloittaa sitä kautta yhteinen harrastus.

Mukaan tarvitset rennot ulkona liikkumiseen soveltuvat vaatteet. Golfkengät ja -mailat eivät ole pakollisia. Meiltä löytyy kaikki tarvittavat välineet.

Alla olevasta linkistä saat lisätietoja ja pääset varaamaan matkan! Lähde rohkeasti mukaan!
Koko GoGolfin tiimimme Anna, Sebu ja Teemu auttavat sinut alkuun rakkaan lajimme parissa!

Tervetuloa!

Osta matka tästä

Etsi luettavaa