Hyppää sisältöön

Lähde mukaan teemamatkalle!

GoGolf Wine & Dine Rooma

10-17. LOKAKUUTA 2021

Hyvällä ohjelmalla ja sisällöllä maustettu golfviikko, jossa matkan perusaineita ovat laadukas golf, ruoka ja viini. Viineistä oppii maistelemalla. Viinin maistelu on ennen kaikkea sosiaalinen nautintohetki, jonka aikana havainnoidaan ja keskustellaan kokemuksista yhdessä. Viini vie usein myös makumuistojen ja matkakertomusten pariin ja ne ovatkin osaltaan reissujen parasta antia.

Kun lähtee yhdistetylle kulttuuri- ja golfmatkalle, Roomaa on vaikea ohittaa matkakohdetta valittaessa. Majoitus tapahtuu Rooman eteläpuolella sijaitsevassa Frascatin kylässä, Villa Mercede hotellissa. Matkan aikana pelataan golfia kolmella eri kentällä; Castelgandolfo, Olgiata ja Acquasanta. Golfin lisäksi matkan aikana voi tutustua Rooman tunnetuimpiin kohteisiin.

Lue lisää ja varaa matka>>

GoGolf Holiday Week Mallorca

16-23. LOKAKUUTA 2021

GoGolfin Holiday Week on suunnattu heille, jotka haluavat lomailla monipuolisissa golfkohteissa, jotka tarjoavat ajanvietettä myös viheriöiden ulkopuolella. Nämä matkat sopivat hyvin myös perheille ja perheen ei pelaaville jäsenille. Kaikille riittää tekemistä, vaikka golf onkin matkan keskiössä.

Playa de Palman palmujen ja rantakadun reunustama ranta houkuttelee alueelle rantalomailijoita. Monet tyylikkäät hotellit ja gourmetravintolat sijaitsevat Playa de Palmalla. Majoitus tapahtuu Paradiso Garden -hotellissa, joka sijaitsee Playa de Palman rauhallisella alueella vain 200 metrin päässä rannalta. Matkan aikana pelataan golfia neljällä eri Mallorcan huippukentällä; Son Quint, Son Vida, Son Antem ja Son Gual.

Lue lisää ja varaa matka>>

GoGolf Big Bang Almerimar

13-20. MARRASKUUTA 2021

Heinäkuussa on vietetty helteisessä säässä GoGolf Big Bang -tapahtumia eri puolella Suomea.Lähimmäs lippua yhdellä lyönnillä -kilpailun voittajat voittivat itselleen legendaarisen Big Bang -golfmatkan Espanjaan, jonka vastuullinen matkanjärjestäjä on Golf Plaisir Golfmatkat. Onnittelut kaikille voittajille! 

GoGolf Big Bang matkalla nautit myös viheriön ulkopuolella. Tutustut saman henkisiin

golfareihin tekemisen ja puuhastelun lomassa, rentoudut ja nautit valmiiksi katetusta pöydästä. Mukana GoGolf Travelin ja Golf Plaisirin matkanjohtajat. Almerimarissa nautit yhteisöllisestä golflomasta. Almerian rannikko on aurinkovarma, sieltä löytyy hyvät palvelut, viiden tähden hotelli ja upea 27 reikäinen kenttä.

Lue lisää ja varaa matka>>

Golf Plaisir Madeira Trophy

15-22. MARRASKUUTA 2021 & 21-28. HELMIKUUTA 2022

Lämpimästi tervetuloa ensimmäiseen Golf Plaisir Madeira Trophy -kilpailuun. Kuten nimestä käy ilmi, kilpailu järjestetään Madeiralla Portugalissa. Kilpailu on kolmipäiväinen ja se järjestetään kolmella eri golfkentällä Madeiran ja Porto Santon saarilla. Tämä parikisa sopii kaikille parhaille ystäville tai pariskunnille, jotka rakastavat matkustaa ja kilpailla golfissa. Kilpailu on myös sosiaalinen tapahtuma, mutta tietysti siellä kisataan tosissaan. Kilpailijoita tulee sekä Suomesta, Ruotsista että Tanskasta. Keskustelkaa parhaan pelikaverin, puolison tai perheenjäsenen kanssa ja varatkaa ikimuistoinen kisamatka ensi syksyyn tai kevääseen! Nähdään Madeiralla!

Lue lisää ja varaa matka>>

Etsi luettavaa