Hyppää sisältöön

Kyproksella ratkaistaan tänään ketkä 32 parasta pääsevät jatkoon, Välimäki ja Samooja vahvoilla

32 parasta pääsee tänään jatkoon Aphrodite Hills Cyprus Showdown -kilpailussa.

Aphrodite Hills Cyprus Showdown -kilpailun toinen kierros alkoi tänään aamulla. Sami Välimäki ja Kalle Samooja ovat vahvoilla kilpailuun lähdettäessä, mutta Tapio Pulkkaselta ja Mikko Korhoselta vaaditaan täydellistä onnistumista.

Aphrodite Hills Cyprus Showdown -kilpailussa ratkaistaan tänään, ketkä 32 parasta ja samassa tuloksessa olevat pelaajat pääsevät jatkoon kolmannelle kierrokselle.

Kalle Samooja ja Sami Välimäki olivat toiselle kierrokselle lähdettäessä hyvissä asemissa.

Huomenna kilpailua jatkavat pelaajat aloittavat jälleen samalta viivalta, sillä tulokset nollataan. Kyproksen käytettävä pelimuoto on kokeilussa ensimmäistä kerta European Tourilla.

Etuysillä Välimäki ja Samooja ovat karsintarajan paremmalla puolelle. Välimäki oli kahdeksan reiän jälkeen 14:ntenä yhteistuloksessa -7. Samoojan tulos on -5, mikä riittää kuuden reiän jälkeen jaettuun 24. sijaan. Viisi alle on tällä hetkellä jatkoon pääsyyn edellytys, mutta tilanne varmasti muuttuu vielä päivän mittaan.

Tapio Pulkkanen lähtee kilpailuun ensimmäisenä suomalaisnelikosta klo 9.55. Samassa ryhmässä Pulkkasen kanssa on italialaiset Francesco Laporta ja Lorenzo Gagli. Pulkkanen on tällä hetkellä jaetulla sijalla 98. tuloksella neljä yli parin, joten tänään kotkalaiselta vaaditaan täydellistä onnistumista, jotta pääsisi 32 parhaan joukkoon. 

Mikko Korhosella on seitin ohut mahdollisuus jatkoon, mutta se edellyttää loppukierroksella täydellistä onnistumista. Hän on viisi lyöntiä karsintarajasta, joskin on epätodennäköistä, että viisi alle tulos riittäisi jatkopaikkaan. Korhonen on pelannut seitsemän reikää.

Tapio Pulkkanen on tuloksessa +3, mutta hän on jo pelannut 13 reikää. Mahdollisuudet ovat menneet.

Aamulähdöissä Englannin James Morrison pelasi huipputuloksen kahdesan alle parin ja johtaa kilpailua nyt yhteistuloksella 11 alle parin.

Tulospalvelu

Aphrodite Hills Cyprus Showdown on katsottavissa V Sport Golf -kanavalta ja Viaplay-palvelusta.

Etsi luettavaa