Hyppää sisältöön

Kutsu Mastersiin meni väärään osoitteeseen, mutta loppu hyvin kaikki hyvin: ”Pelaan golfia, mutta olen sataprosenttisen varma, ettei kutsu kuulu minulle”

Scott Stallings saa kuin saakin hänelle kuuluvan kutsun Masters Tournamentiin. KUVA: GETTY IMAGES

Scott Stallings kävi postilaatikolla viisi kertaa päivässä, kun kutsua Masters Tournamentiin ei näkynyt ja kuulunut.

Luulitko, että vain Suomen postilla on vaikeuksia toimittaa kirjeitä ja paketteja perille?

Siinä tapauksessa olet väärässä, sillä kyllä ongelmia on myös rapakon toisella puolella. Tämän sai tuta yhdysvaltainen Scott Stallings.

Nimittäin kun joulun aikoihin huippupelaajien koteihin alkoi tipahdella Masters Tournamentin kutsuja, Stallingsin kutsua kilpailuun ei näkynyt eikä kuulunut.

”Kirjaimellisesti kävin postilaatikollani viisi kertaa päivässä, kunnes sain tällaisen yksityisviestin”, Stallings kirjoitti Twitteriin.

Postauksen alla oli kuvakaappaus hänen saamastaan viestistä, jossa hänen samassa osavaltiossa asuva täyskaimansa kertoi hauskalla tavalla saaneensa kaiken järjen mukaan toiselle Scott Stallingsille tarkoitetun kutsun:

Hei Scott, minunkin nimeni on Scott Stallings ja tulen myös Georgiasta. Vaimonikin nimi on Jennifer, aivan kuten sinullakin. Hänen IG-tunnuksensa on *********** ja meillä on vapaa-ajan asunto **********. Vastaanotin tänään FedExiltä Mastersilta kutsun tulla pelaamaan Masters Tournament 6.–9.4.2023. Olen 100-prosenttisen varma, ettei kutsua ole tarkoitettu minulle. Pelaan kyllä golfia, mutta en missään nimessä lähelläkään sinun tasoasi. Tämä kutsu pitää sisällään myös paketin, jossa on kaikki tarpeellisen osallistumista varten. Luulen, että sekaannus johtuu nimistämme, vaimojemme nimistä ja asuinpaikkojemme maantieteellisestä sijainnista. Tavoitat minut ********** ja lähetän paketin sinulle enemmän kuin mielelläni.

Sanojensa vakuudeksi hän oli vieläpä lisännyt viestiin kaksi kuvaa kutsusta.

Kutsukirjeitä toimittaneen kuriiripalvelu FedExin kunniaksi on sanottava, että virhe ei ollut heidän, sillä kirje oli toimitettu ihan oikeaan osoitteeseen.

Sen sijaan peiliin saa katsoa turnauksen järjestäjän Augusta National, joka oli tehnyt mokan Scott Stallingsin osoitetta kaivaessaan.

Kiitos rehellisen vastaanottajan, Stallings saa onneksi kutsunsa Mastersiin ja pääsee pelaaman kauden ensimmäisen majorin ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2014.

Etsi luettavaa