Hyppää sisältöön

Kuronen ja viisi muuta suomalaista tavoittelevat paikkaa Tanskan ET-kisaan

Miki Kuronen kuuluu aamulähtijöiden joukkoon Nordic League- kisassa

Miki Kuronen ja viisi muuta suomalaista hakevat menestystä Nordic Leaguen osakilpailussa Tanskassa, jossa kolmelle parhaalle jaetaan paikka, ei enempää eikä vähempää, kuin Tanskan ET-kilpailuun.

Sillä välin, kun osa suomalaisista valmistautuu torstaina alkavaan Vierumäki Finnish Challenge -kilpailuun, käydään Nordic Leaguessa kovaa kamppailua ranking-pisteistä ja paikoista isompiin kisoihin. 

Tanskan Skjoldenæsholmin kentällä on käynnissä Nordic Leaguen osakilpailu, jossa jaossa on todellinen jymypalkinto, nimittäin kolmelle parhaalle on tarjolla paikka elokuun lopulla pelattavaan European Tourin osakilpailuun Himmerland Golfissa.

Suomalaisia kisassa on mukana kaiken kaikkiaan kuusi. Yksi heistä on Nurmijärven Golfklubia edustava Miki Kuronen. Vaikka kausi Kurosen kohdalla ei olekaan tähän mennessä sujunut tulosten valossa niin kuin mies olisi ajatellut, on hän silti ollut koko ajan luottavainen pelinsä suhteen.

”Peli alkaa tuntua kokoajan paremmalta huonon alkukauden jälkeen, ajanut vähän uusia juttuja sisään pelaamiseen ja sitä kautta löytänyt pelifiiliksen”, Kuronen kertoi.

Kenttä on Kuroselle tuttu, sillä reilu 20 kilometriä Roskildesta sijaitsevalla kentällä on monesti pelattu Nordic Leaguen karsinnat.

”Kenttä on tuttu entuudestaan ja tykkään lay-outista. Kenttä pelataan vähän pidempänä kuin viime kerralla, joten hyvää pallonlyömistä vaaditaan. Pitää tietää, missä voi pelata aggressiivisemmin ja milloin konservatiivisemmin. Fiksu pelistrategia vaaditaan, jotta voi pärjätä”, Kuronen analysoi.

Kilpailun muut suomalaiset ovat Miro Veijalainen, Otto Vanhatalo (a), Antti Lassila, Simo Haavisto sekä Mikko Lehtovuori.

 

Kilpailuseuranta

Etsi luettavaa