Hyppää sisältöön

Kuningas Ilonen yllätettiin – hauskaa tarinaa bileistä Instagramissa

Mikko Ilonen pääsi lähipiirinsä yllättämäksi nelikymppisten alla. Juhliin ei kuitenkaan liittynyt helikopterikyytiä. (ARKISTOKUVA)

Mikko Ilosen lähipiiri teki todellisen jymy-yllätyksen reilun viikon päästä 40-vuotiaalle Mikko Iloselle. Golfista eläköitynyt Ilonen juhli synttäreitään lähipiirin kesken.

Suomen menestyneimmän golfammattilaisuran luonut Mikko Ilonen yllätti keväällä globaalisti golfin fanit ilmoittamalla 39-vuotiaana uransa päätöksestä. Ilonen kerkesi voittaa urallaan viisi kertaa European Tourilla ja pelaamaan kaikissa neljässä majorissa. Uran lähtölaukaisu oli vuonna 2000 voitettu The Amateur Championship. 

18. joulukuuta 40 vuotta täyttävä Mukkulan kasvatti on nautiskellut vuoden 2019 perheensä parissa matkustaen ja harrastaen perheensä parissa. Ilonen on myös tarttunut ahkerasti kameraan ja tehnyt kuvaushommia omaksi ilokseen ja ollut kameran edessä Challenge Tourin finaalissa ja erinäisissä golftapahtumissa. 

Myös golfmailoihin on tartuttu uran päättymisen jälkeen, mutta lähinnä nautiskelumielessä. Lähipiiristään aina hyvää huolta pitänyt Ilonen päästiin tällä kertaa yllättämään ilmeisen ”housut kintuissa”, eivätkä yllätyssynttärit olleet vuotaneet juhlakalulle itselleen.

Suurimman tunnustuksen salailusta Mikko jakoi vaimolleen Katille, joka oli onnistunut pitämään bileet salaisena ilmeisesti jo pidemmän aikaa.

Tapahtumasta on erityisen paljon ”tarinaa” Instagramissa ja mestari tuntui pitäneen yllätyksestä. GoGolf ei tavoittanut Mikko Ilosta kommentoimaan juhlien sisältöä vielä maanantaina. 

Paljon onnea mestarille ennakkoon! 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

Pääsvät kaverit yllättää köpin kulman takaa, myönnetään. @ilonenkati saa papukaijamerkin salailusta. Kiitos❤️

Henkilön Mikko Ilonen (@ilonenmikko) jakama julkaisu Joulu 8, 2019 kello 2.41 PST

Etsi luettavaa