Hyppää sisältöön

Kun Gary Player tuskaili svinginsä kanssa, apuun kurvasi Jack Nicklaus – Tämä oli Kultaisen karhun resepti Mustan ritarin vaivaan

Gary Player ja Jack Nicklaus avasivat Masters Tournamentin marraskuussa Augustan klubilla.

Jack Nicklaus antoi svingivinkkejä 18 major-voiton auktoriteetilla. Yhdeksän major-voiton Gary Player kuunteli ohjeita mielellään.

Koskaan ei ole liian myöhäistä kehittyä. Gary Player, 85, tunnetaan teräksisestä fyysisestä kunnostaan ja siitä, että teki aikoinaan tuhat vatsalihasrutistusta päivässä.

Viime viikolla hän haastoi Nick Faldon vatsalihasharjoitukseen – ja kondis on edelleen kova.
 

Mutta ei Player ole vielä antanut periksi golfinkaan suhteen.

Hän julkaisi eilen Twitter-sivuillaan videon, jossa hän harjoittelee floridalaisella Bear’s Clubin rangella laajuutta taaksevientiinsä pron kanssa.

Paikalle kurvaa myös itse Jack Nicklaus, 80, jakamaan golfviisautta. 18-kertaisen major-voittajan vinkkejä kannattaa kuulla, semminkin jos itsellä on major-voittoja ”vain” puolet vähemmän eli yhdeksän.

”Olen vieläkin turhautunut siitä, että backsvingini on niin lyhyt. Siksi jatkoimme harjoittelua, jotta saisimme svingistäni pidemmän”, Player twiittasi.

Nicklausin vinkki pidemmän taakseviennin aikaansaamiseksi on simppeli: hän kehottaa nostamaan käsiä korkeammalle kierron myötä.

Kolmen kopla jatkaa mielenkiintoista keskustelua ja lopussa mainitaan myös Arnold Palmerin ja Ben Hoganin nimet. Playerin mukaan hänen on  mahdotonta lyödä hukkia, koska hänen mailan lapansa on yläasennossa niin auki, ja hän vertaa omaa taakseviennin yläasentoaan kahteen muuhun lajilegendaan.

Vaikka Player itse ei vaikuta tyytyväiseltä tekemiseensä, veikkaamme, että aika moni klubigolfari olisi valmis vaihtamaa oman svinginsä Playerin kompaktiin lyöntiin, jossa huomio kiinnittyy ennen kaikkea vahvaan läpimenoon.

Etsi luettavaa