Hyppää sisältöön

Kulokorpi ja Granberg kärjessä FT:llä

Kim Koivu uskoo suomalaisten nousuun viikonloppuna

Kristian Kulokorpi ja Joonas Granberg ovat kolmen lyönnin karkumatkalla Finnish Tourilla. Kaksikko pelasi avauspäivän 66 lyönnillä. Samaan tulokseen ylsi naisten kisaa johtava Jenna Mäihäniemi.

Pickalan Kristian Kulokorpi ja Kytäjää edustava Joonas Granberg onnistuivat miehistä parhaiten sunnuntaina käynnistyneessä Audi Finnish Tourin osakilpailussa. Miehet pelasivat Linna Golfin huippukuntoisen kentän 66 lyönnillä.

”Tänään oli mahdollisuuksia pelata todella hyvä kierros. Tein kaikki seitsemän birdietä alle kahden metrin matkalta. Eli ei ollut mitään isoja upotuksia tänään. Huipputulos tuli hyvien lähestymisten avulla”, Kulokorpi sanoi.

Aasian Tourillakin voittanut Joonas Granberg hakee vauhtia uralleen Finnish Tourilta.

Aasian Tourillakin voittanut Joonas Granberg hakee vauhtia uralleen Finnish Tourilta.

Juha Hakulinen

”Mies on kunnossa. Edellinen kilpailu oli viimeistä kierrosta lukuun ottamatta hyvää peliä. Kyllä se siitä taas pitkän tauon jälkeen alkaa hiljalleen sujua. Nyt vaan odotellaan, että koska se peli lähtee oikein kunnolla lentoon”,  Granberg puolestaan tuumi.

Kolmatta sijaa tuloksessa 69 jakaa peräti kuusi pelaajaa, joista yksi on mainiossa kevätvireessä oleva Matias Honkala, 17. Myös avauskisan voittanut Kim Koivu kuuluu kolme alle tuloksen pelanneiden miesten ryppääseen.

”Elämäni paras kierros”

Jenna Mäihäniemi pelasi bogittoman kierroksen.

Jenna Mäihäniemi pelasi bogittoman kierroksen.

Juha Hakulinen

Naisten sarjassa kärjessä on Master Golf Clubia edustava Jenna Mäihäniemi, joka pelasi bogittoman kierroksen 66 lyöntiä. Daniela Barrett ja Hannele Mikkola jakavat toista sijaa par-tuloksella.

”Tämä oli elämäni paras kierros tähän mennessä. En miettinyt tulosta missään vaiheessa kierrosta, pelasin vain. Parkolmoset menivät hyvin. Sain hyviä lähestymisiä ja putit menivät sisään. Tykkään pelata täällä, tämä on tosi mukava ja hieno kenttä”, Mäihäniemi kertasi ennätyskierrostaan.

Katso FT-kisan avauspäivän tulokset livescoringista.

 

 

Etsi luettavaa