Hyppää sisältöön

Kuka tekee kilpailun ensimmäisen eaglen – voita katseluoikeus Viaplayhin ja katso The Open suorana lähetyksenä

Esimerkiksi Patrick Reed

Viasat ja Viaplay näyttävät The Open Championshipin suorana lähetyksenä ja suomenkielisellä selostuksella. Nyt sinulla on mahdolllisuus voittaa katseluoikeus Viasatin palveluun.

Nyt se on käynnissä– The Open Championship. Kisa on monen pelaajan kauden kohokohta, sillä moni pelaajaa arvostaa maailman vanhinta major-turnauksen kaikista korkeimmalle.

Tällä hetkellä suuri osa pelaajista lämmittelee rangella valmistautuen Carnoustien kentän ankaraan koitokseen, ja ensimmäiset pelaajat starttaavat tänään klo 6.35 paikallista aikaa eli aivan näillä minuuteilla. Pelin avaa ryhmä, johon kuuluuvat Andy Sullivan, Martin Kaymer ja Sandy Lyle.

Kilpailua voi seurata suorana Viasatilta ja Viaplay-suoratoistopalvelusta. Lähetyksissä on suomenkielinen selostus, josta vastaavat Nikke ja Teemu Tyry. Kommentaattorina toimivat Joachim Altonen ja Antti Vaalas. Viaplay-palvelussa voi valita myös englanninkielisen selostuksen.

Lähetykset alkavat torstaina ja perjantaina klo 8.30 ja jatkuvat aina klo 23:een saakka.  Lauantaina lähetys alkaa puolestaan klo 12 ja sunnuntaina klo 11 jatkuen myöhään iltaan. Golfin penkkiurheilijoilla ei toisin sanoen ole tänä viikonloppuna tekemisen puutetta.

Mikäli sinulla ei ole vielä katseluoikeutta kilpailuun, voit voittaa ilmaisen katselukoodin (1 kk) Viaplay-palveluun.

Tehtävä on helppo: veikkaa, kuka pelaajista tekee Carnoustien monessakin mielessä kivikovalla kentällä ensimmäisenä eagle-tuloksen. Oikein vastanneiden kesken arvomme yhden katselukoodin Viaplay-palveluun.

Voit osallistua kilpailuun Facebook-sivuillamme. Kilpailu päättyy, kun ensimmäinen pelaaja tekee eaglen.

Lähtölista | Tulospalvelu

Etsi luettavaa