Hyppää sisältöön

Kuinka käy Pasi Nurmiselta golf?

Pasi Nurminen paitsi valmentaa Pelicansia hän myös omistaa ison osan seurasta.

Pallon viemää -sarjan erikoisjaksoissa lätkäjätkä Pasi Nurmisesta tehdään golfaria.

Pasi Nurminen ja Pelicans Goes to Golf -televisio-ohjelma starttasi tänään televisiossa. Ohjelmassa pyritään tekemään ex-maalivahdista ja Pelicansin nykyisestä valmentajasta Pasi Nurmisesta golfin pelaajaa.

”Lähdin golfoppilaaksi täysin hieman ummikkona ja sillä asenteella, että kalastus ja golf ovat juttuja, joihin en sotke lapasiani. No, nyt tuli lähtö”, Nurminen kertoo.

”Suhtauduin kyllä tämänkin lajin opetteluun tosissani, sillä olen luonteeltani kilpailuhenkinen. Ennakkoasenteeni oli, että golf ei ole urheilua ja todennäköisesti se on vähän tylsää.”

Pasi Nurmista valmentaa Riku Aarnio.

Pasi Nurmista valmentaa Riku Aarnio.

Timo Repo

Nurmista opastaa golfiin lahtelainen golfopettaja Riku Aarnio. Jaksoissa vieraillaan mm. Lahden Golfissa eli tutummin Takkulassa, Lahden hyppyrimäellä, viskitislaamossa ja Mukkulan Kartanossa.

Nurmista vastaan ottavat erilaisia haasteita myös kokeneemmat golfarit, kuten kokit Harri Syrjänen ja Mika Jokela, huippuammattilainen Mikko Korhonen ja mäkihyppääjä Anssi Koivuranta.

”Haasteet ovat hieman himmeitä, mutta hauskoja. Nyt Nupelta vaaditaan keskittymistä ja kovaa työtä golfin parissa. Kiekkotermein sanottuna kiekkolaitaan ja perään”, Riku Aarnio summasi.

Ohjelmaa näyttää päivittäin hieman eri aikoihin MTV Max -kanava.

 

Etsi luettavaa