Hyppää sisältöön

Krista Bakker viidentenä kauden päätöskisassa!

Krista Bakker ei ollut vielä parhaimmillaan Australian ensimmäisessä kilpailussa

Naisten European Tourin päätöskisa Espanjassa on kierrosta vaille valmis. Krista Bakker on varmistamassa itselleen pelioikeutta kaudelle 2019.

Krista Bakker on pelannut tärkeällä hetkellä todella hyvää peliä. Espanjassa käytävä Andalucia Open de Espana on edennyt kolme kierrosta ja Krista Bakker löytyy komeasti viidenneltä sijalta! 

Kiertueen rahalistan sijalla 102 ja Order of Meritin sijalla 85 oleva Bakker tarvitsee hyvän sijoituksen varmistaakseen täyden kortin ensi kaudelle. Jokainen euro tulee tarpeen, sillä kiertueen kisoista suuri osa on niin sanottuja limited field -kisoja, joihin pelipaikka aukeaa vain hyvällä viime vuoden ranking sijoituksella. 

Bakker on pelannut Andaluciassa tulokset 71-70-68 (-4), jolla hän on kisan viidentenä. Kärjessä oleva Anne Van Dam (-11) lienee jo liian kaukana, mutta sijoittuminen kolmen parhaan joukkoon on täysin realistista. Kolmas sija on vain kolmen lyönnin päässä. 

On mahdotonta sanoa mikä sijoitus tuo kuinka paljon kisoja ensi kaudelle, mutta jos sijoitus säilyy viiden parhaan joukossa varmistanee se erittäin hyvän kalenterin ensi vuodelle! 

Unski Wikström on sijalla 23 ja Noora Komulainen sijalla 46 ennen kauden viimeistä kierrosta. 

Etsi luettavaa