Hyppää sisältöön

Krista Bakker toisena Barcelonassa – Sanna Nuutinen 11:na ennen finaalikierrosta

Krista Bakkerilla on aihetta riemuun. Hän onnistui jo neljännen kerran peräkkäin Barcelonassa pelatussa kisassa saavuttaen uransa parhaan sijoituksen

Kahdella aiemmalla kerralla samalla kentällä kymmenen joukkoon sijoittuneen Bakkerin (-4) edellä on vain Argentiinan Magdalena Simmermacher (-8)

Estrella Damm Ladies Openissa Barcelonassa kärkikymmeniköstä puuttuvat ennen viimeistä päivää kaikki kisan suurimmat suosikit. 
Sanna Nuutinen (72-70,-2) on 11:na,  LET:n pistelistan kakkonen Stephanie Kyriacou (+3) selvisi vaivoin jatkoon, Sollheim Cupissa Euroopan voittoa  juhlinut Emily Kirsten Pedersen karsiutui.

Kärjessä on veljensä kanssa läpi kauden LET:n kisoja kiertänyt Magdalena Simmermacher, joka Ruissalon kisassakin kolkutteli ennen viimeistä kierroksta kärjen tuntumassa sijoittuen lopulta yhdeksänneksi. Sunnuntaina argentiinalainen pääsee kierrokselleen tukevassa neljän lyönnin johdossa.

Simmermacher on kuluvalla kaudella ollut viidesti kymmenes, Skafto Openissa Ruotsissa hän johti vielä muutamaa reikää ennen loppua, mutta taipui toiseksi.

Krista Bakker (70-70,-4) on jälleen kerran pelannut Club de Golf Terramarin kentällä upeasti. Kolmen viimeisen kerran sijoitukset 19:s, yhdeksäs ja kymmenes lukeutuvat uran parhaisiin. Viidesti LET:lla kymmenen joukkoon sijoittuneen paras sijoitus, kahdeksas, on Espanjan avoimista.
Kuluvalla kaudella paras sijoitus Bakkerilla on 18:s, joten sunnuntaina moni henkilökohtainen ennätys voi parantua.

”Pidän kyllä tästä kentästä todella paljon. Pallon lyöminen on ollut viimeisinä päivinä oikein hyvää, fiilis on siis kohdillaan. Greeniosumia on tullut runsaasti ja putti on myös kulkenut hienosti”, Bakker iloitsi toisen kierroksen jälkeen.
Suomalaisista selvisi jatkoon myös Ursula Wikstöm (71-72,-1) joka on 17:na.

Edelliskaudella kilpailua ei pelattu. Nuutinen oli 2019 kolmas, Wikström neljäs ja Bakker kymmenes. Yhteensä he ansaitsivat yli 35 000 euroa.
Viimeiselle kierrokselle yltämisen ansiosta Krista Bakkerin uran kokonaisansiot tulevat sunnnuntain jälkeen ylittämään 100 000 euron rajan.

Tulospalvelu

 

Etsi luettavaa