Hyppää sisältöön

Koronakapinointi tuli kalliiksi viidelle golfaamaan lähteneelle nuorelle miehelle

Britanniassa suljettiin golfkentät tammikuun alussa

Britanniassa on päällä tiukat rajoitukset koronaepidemian vuoksi. Rajoitusten rikkomisesta luvassa on sakkoja.

Isossa-Britanniassa on päällä tiukat rajoitukset koronapandemian vuoksi. Ne eivät kuitenkaan estäneet viittä liverpoolilaista miestä menemästä golfkentälle.

Pelireissusta tuli lopulta kallis, sillä miehet jäivät kiinni ja poliisi antoi heille mojovat sakot: 200 puntaa per nenä.

Viiden miehen ryhmä pelasi kierroksen Bowring Parkissa, joka on tiettävästi Englannin ensimmäinen kunnallinen kenttä. Green fee siellä maksaa yleensä noin 10 puntaa.

Nyt kenttä oli kuitenkin rajoitusten vuoksi kiinni, joten 20–30-vuotiaat miehet eivät ainoastaan rikkoneet koronarajoituksia, vaan he myös kiersivät kenttää luvatta.

”Säännöt eivät voisi olla selvempiä: pysy kotona, jos kyseessä ei ole välttämätön tarkoitus, kuten töiden teko tai koulunkäynti”, Liverpoolin kaupungin edustaja Shelley Powell ihmetteli Bunkered-lehdelle tapausta.

Hän muistutti, että rajoitukset ovat syystä voimassa ja toivoi, että miesten sakottaminen toimi varoittavana esimerkkinä muille ”koronakapinaa” harkitseville.

Koronatapaukset lähtivät Britanniassa jyrkkään nousuun joulukuun alussa, ja rajoitukset asetettiin voimaan tammikuussa. Sen jälkeen koronatartunnat ovat laskeneet dramaattisesti, mutta nopeasti leviävän muuntoviruksen vuoksi viranomaiset ovat tiukkana rajoitusten kanssa.

Etsi luettavaa