Hyppää sisältöön

Korhosen peli laukesi Delhissä

Mikko Korhonen puttasi perjantaina vain 25 kertaa.

Tuplabogi viimeiselle reiälle jätti pahan maun suuhun.

Mikko Korhonen pelasi tasaisen, mutta hieman tasapaksun kierroksen Euroopan kiertueen Intian Openissa lauantaina. Ennen kierroksen viimeistä
reikää hän oli vielä tuloksessa par, mutta viimeisen reiän tupla jätti kierroksesta karvaan maun, eikä hän sitä peitellyt.

’Tänään oli tikittävä aikapommi kentällä. Oli vain ajan kysymys, koska se laukeaa. Puska raikas ja harmitti melkein koko päivän”, Korhonen kommentoi.

Tuplan lisäksi Korhonen teki Delhi Golf Clubin varsin vaativalla kentällä kaksi birdietä ja kaksi bogia.

Kolmen pelaamansa kierroksen jälkeen Korhonen (-1) on kilpailussa jaetulla 45:nnellä sijalla.

Mahdollisuudet viimevuotisen 24:nnen sijan kirkastamiseen ovat edelleen olemassa, mutta se edellyttäisi sunnuntaina arviolta neljästä viiteen lyöntiä alle parin painuvaa kierrosta.

Kilpailua kahden ensimmäisen kierroksen ajan johtanut Terry Pilkadaris ei löytänyt lauantaina parasta virettään ja joutui luovuttamaan kärkipaikan isäntämaa Intian S.S.P. Chawrasialle. Intialainen on ennen kahden lyönnin johdossa ennen päätöskierrosta tuloksessa -14.

Chawrasialla on mahdollisuus makeaan revanssiin, sillä hän menetti viime vuonna Indian Openin voiton maanmiehelleen Anirban Lahirille vasta uusinnan jälkeen.

Lähde: Mikko Korhosen tiedote

Viasat Golf ja Viaplay näyttävät päätöskierroksen klo 8.30 alkaen.

Etsi luettavaa