Hyppää sisältöön

Korhosen hikinen päivä kentällä päättyi hyvään tulokseen ja jääkylpyyn: ”En tehnyt paljon virheitä”

Mikko Korhonen pelasi tänään tuloksen 69 eli kolme alle parin.

Mikko Korhonen aloitti Dubaissa käytävän European Tourin finaalikisan vahvasti.

Mikko Korhonen jakaa yhdeksättä sijaa Dubaissa pelattavassa DP World Tour Championshipissä. Helsinkiläisen tulos oli 69, millä hän on kolme lyöntiä kärjestä avauskierroksen jälkeen.

Korhonen pelasi tänään Henrik Stensonin kanssa. Ruotsalaistähti jäi Korhoselle avauskierroksella kaksi lyöntiä.

”Henrikin kanssa oli mukava pelata. Oli tietysti myös kiva, että voitin hänet tänään”, Korhonen sanoi tiedotteessaan.

Korhonen teki tänään viisi birdieä ja kaksi bogia, joista toinen tuli harmittavasti päätösreiällä, joka on par 5. Korhosen par-putti muutamasta metristä jäi roikkumaan reiän reunalle.

”Kierros oli hyvä. En tehnyt paljon virheitä ja löin tasaisen varmasti. Griineillä on paljon greiniä (heinän kasvusuunta vaikuttaa pallon kulkuun) ja niiden kanssa oli tänään vähän lukuongelmaa. Pitää tottua vaan paremmin näihin olosuhteisiin.”

Dubaissa sää on armoton, sillä aurinko porottaa kuumana, vaikka onkin marraskuu. Keli otti koville myös Korhosta.

”Aika hikinen päivä. Nyt rangen kautta taas jääkylpyyn”, hän suunnitteli kierroksensa jälkeen.

Korhosen debyyttiä finaalikisassa voi pitää erittäin onnistuneena, sillä hän on hyvin mukana vielä vaikka kilpailun voittotaistelussa.

Hän on kerryttänyt pistetiliään hieman yli miljoonalla. Euroja on ropissut palkinnoksi noin 870 000:n edestä. Noustakseen miljoonakerhoon myös tienesteissä Korhosen pitää sijoittua päätöskisassa kympin sakkiin. 

Kisan kärjessä ovat tällä hetkellä Englannin Jordan Smith ja Espanjan Adrian Otaegui. Kaksikko on tuloksessa -6. Rankingin kärkinimi Italian Francesco Molinari pelasi avauskierroksen neljä alle parin tehtyään viimeiselle reiälle harmittavan kolmen reiän bogin. Hänen ainoa uhkaajansa kokonaiskisassa ja tämän päivän pelikaverinsa Tommy Fleetwood on kolme lyöntiä kärjestä.

Ranking-voittoa puolustavan Fleetwoodin pitäisi viedä nimiinsä päätöskisa, jotta hänellä olisi mahdollisuus juhlia kokonaiskilpailua myös tämän kauden päätteeksi. Tämäkin tosin riippuu vielä sen jälkeen Molinarin sijoituksesta.

Kisa pelataan Dubaissa Jumeirah Golf Estatesin kentällä.

Tulospalvelu

Kilpailua voi seurata suorana Viasatilta ja Viaplayltä

Etsi luettavaa