Hyppää sisältöön

Korhosen avauskierros kesti lähes viisi ja puoli tuntia – tulos kuitenkin hyvä vaikealla kentällä

Mikko Korhonen on hyvin pelissä mukana Hero Indian Openissa.

Mikko Korhonen aloitti erittäin lupaavasti Hero Indian Openin supervaikealla DLF Golf & Country Clubin

Mikko Korhonen pelasi Hero Indian Openin avauskierroksen ainoana suomalaisena alle parin. Korhonen löi torstaina 71 kertaa (-1), mikä riittää avauskierroksen jälkeen kilpailussa 28. sijaan.

”Tulos -1 on ihan ok tänään. Kierroksen keskivaiheilla oli pieni musta hetki, muuten ihan hyvä päivä. Vähän terävämpiä lähestymisiä huomenna ja putit sisään, niin hyvä tulee. Ja se kärsivällisyys…”, Korhonen sanoi.

Heikommalla jaksolla Korhonen viittasi kahteen peräkkäisiin bogeihin rei’illä 10 ja 11. Niiden jälkeen Korhonen iski vielä kaksi birdieä. Kärsivällisyyttä puolestaan söi se, että kierroksella tärvääntyi aikaa lähes viisi ja puoli tuntia.

”Pitkiä kierroksia täällä pelataan, meillä meni viisi tuntia ja 25 minuuttia, ja ryhmämme lähti vielä aika alkupäässä iltapäivän osalta. Pikkasen liian kauan jengillä kestää”, Korhonen kertoi.

Kierroksen kestoa lisäsi se, että kisa pelataan erittäin vaikealla DLF Golf & Country Clubin kentällä, joka sijaitsee New Delhin eteläpuolella. Esimerkiksi johtotulos on varsin maltillinen (-5), ja sitä jakavat Stephen Gallacher ja Julian Suri.

Kalle Samooja (+3) on pari lyöntiä cut-rajan väärällä puolella, mutta Tapio Pulkkasella (+9) piisaa petrattavaa, mikäli mielii jatkoon huomenna.

Perjantaina Korhonen lähtee kentälle jo kello 3.55 Suomen aikaa eli kello 7.25 paikallista aikaa. Pulkkanen ja Samooja starttaavat aamulla Suomen aikaa.

Tulospalvelu

European Tourin kisat näyttää suorana Viasat ja Viaplay

Etsi luettavaa